Oh my: EOTBDD’s Ayleen haalt uit naar Channah Koerten

'Je bent presentatrice, doe niet zo zielig.'

Channah Koerten gaat na elke aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch op bezoek bij een deelnemer om samen met diegene de aflevering te kijken in Meekijken Met… Vorige week zondag keek Channah mee met Romée en Ayleen, maar Ayleen was niet echt te spreken over de presentatrice.

Bepaalde sfeer

Romée vertelde in een aflevering van RUMAGTV over haar ervaring met Channah. “We hadden helemaal geen beef, het was die hele middag gewoon neppe troep met haar”, legt Ayleen uit. Ze vertelt dat zij en Romée het super leuk vonden om de beelden terug te kijken, maar dat er wel een bepaalde sfeer hing toen Channah binnenkwam. “Zo’n gevoel heb ik wel gehad, dat ze me echt niet mocht.” Fawry, een van de twee presentatoren van RUMAGTV, bevestigt dat Romée dit ook tegen hem heeft gezegd off camera.

“Ik vond haar best wel uit de hoogte binnenkomen”, gaat Ayleen verder over Channah. Ze vertelt dat ze het gevoel had dat Channah ‘heel erg partijdig’ was tijdens het opnemen van Meekijken Met… “Terwijl, sorry schat, maar wat heb jij in jouw seizoenen gedaan”, refereert de beauty naar Channahs deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch in 2018.

Channah sloot Ayleen tijdens de opnames ook nogal buiten, zegt Ayleen zelf. “Ze vroeg mij totaal niks en toen werd er [lees: door de productie] ook aan haar gevraagd: ‘Kan je niet wat aan Ayleen en haar vrienden wat vragen?'”, vertelt de blondine. “Je bent presentatrice daar, ga niet zo partijdig doen, doe niet zo zielig.” Oh my!

‘Jij bent nep’

Ook haalt de beauty nog uit naar Giovanna, die een filmpje over haar en Romée had opgenomen op Instagram waarin ze niet al te positief over hen sprak. Ayleen vertelt dat ze tijdens de opnames van de reünie nog tegen Giovanna had gezegd dat ze het gedoe achter hun zouden laten. Daar was Giovanna het mee eens.

Toen Meekijken Met… uitgezonden werd, wat eerder is opgenomen en waarin Ayleen nogal harde dingen over Giovanna had gezegd, zei Giovanna daar wat van. “Ze was in een keer helemaal boos en zei ‘jij bent nep’ tegen mij”, vertelt de blondine. In de video op Instagram zei Giovanna ‘dat ze nep waren, dat Romée op een man lijkt en dat Harrie een narcist is’. The drama continues

Bron: RUMAGTV | Beeld: MTV

Laatste nieuws