Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Temptations Eva gaat samenwonen met deze Temptation-verleider

'Een team een taak'

Twee jaar geleden deed Eva samen met haar toenmalige vriend Kevin mee als koppel aan Temptation Island. Hun relatie heeft het na de opnames helaas niet overleefd, maar aan de eindstreep heeft Eva er uiteindelijk wel iets anders moois aan overhouden: een relatie! En nee, niet met zomaar iemand, maar met voormalig Tempa-verleider Joris.

Nieuwe lover

Nadat Eva de fout in ging met een ander, besloten Kevin en Eva uit elkaar te gaan. Hoewel Kevin, Eva waarschijnlijk wel zou kunnen vergeven, vonden de Temptation-sterren het beter om toch hun relatie te beëindigen.

Fast forward to 2023: we zijn nu ruim anderhalf jaar verder en kunnen op Instagram zien dat Eva een nieuwe lover heeft. In haar Instagram-stories deelt ze namelijk regelmatig kiekjes met hem. En het is blijkbaar geen onbekende, want Eva is nu al een tijdje samen met voormalig Temptation-verleider Joris. Hij deed in 2020 mee aan het programma. Dat was het seizoen met Angela, Elke, Melissa, Simone en Rochina. Throwback!

Samenwonen

Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat ze hebben besloten om een stapje verder te gaan in hun relatie. Zo deelt de knappe blondine dat ze gaat samenwonen met haar lover. "Eén team, één taak, op naar een mooie toekomst ❤️‍🔥👊🏡👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏾", schrijft ze bij een foto waarop te zien is dat de twee een huis hebben gekocht. Yay!

Ook vrienden en volgers zijn enthousiast over dit geweldige nieuws. Zo schrijft Evie van Vliet: "Aaaaah wat leuk 😍😍😍" en reageert Mike: "Trots 😍😍❤️" Ook Jaydi Dubois reageert op het nieuws met: "Gefeliciteerd lieverd ❤️💋" en Melissa van de Vin schrijft: "Gefeliciteerd 😍❤️" Ook namens Grazia veel geluk en woonplezier!

Bron: Love Reality | Beeld: RUMAGTV