Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: deze Temptation Island-deelneemster staat op de cover van Playboy

Wat een prachtige shoot!

Eerder ging Temptations Nena Vlaar al uit de kleren voor Playboy en dit keer is het de beurt aan Temptations Veerle Vlemmix. De beeldschone Veerle staat namelijk op de cover van Playboy's nieuwste issue!

Vrijheid

In de nieuwste Playboy laat Veerle tijdens een prachtige zomerse shoot bij het zwembad niets aan de verbeelding over. Maar waarom wilde Veerle eigenlijk in het blad staan? "Playboy staat voor mij voor vrijheid", deelt ze met het magazine. "Playboy bestaat al heel lang en ik ben altijd getriggerd geweest door het verhaal van de bunnies en de erotiek die het merk representeert, zonder dat het ordinair wordt. Het is een hele eer om nu Playmate te zijn."

De nieuwste Playboy met de shoot van Veerle ligt nu in de winkel. Op de site van het blad kun je alvast een voorproefje krijgen.

Temptation Island

Hoewel Veerle zich nu ook Playmate mag noemen, zullen velen haar vooral kennen door haar deelname aan Temptation Island. Hoewel ze openstond voor de liefde, vond ze die niet. "Die kans is zo klein. Je zit daar met twaalf meiden en vier mannen, die ook nog eens bezet zijn. Er was wel één man die interesse in me had. Die ontliep mij expres, zodat-ie niet in de verleiding zou komen. Er is ook niks gebeurd, echt niet!"

Reacties shoot

De omgeving van Veerle reageerde iedereen heel positief op haar Playboy-shoot. "Eigenlijk vond iedereen het supertof toen ik vertelde dat ik in Playboy kom", deelt ze. Alleen haar vader had er wat moeite mee. "Maar dat snap ik wel. Ik blijf toch zijn dochter."

Ook haar mede Temptation-kandidaten reageren enthousiast op de shoot. "Super vet Veerle", schrijft Jari. "Daar is ze!! Trots op je snoepje 😍", deelt Nena. Ook Temptations Mike en Esme laten een enthousiaste reactie achter. Wij snappen wel waarom, want de beelden zijn prachtig!

Beeld: Videoland, Temptation Island