Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Loiza Lamers gaat voor een nieuwe look

Wij zijn fan!

'Time for something new', zou topmodel Loiza Lamers hebben gedacht nu de zomerperiode is aangebroken. Op haar Instagram deelt de presentatrice namelijk een a-ma-zing nieuwe, zomerse look. Enne: wij zijn fan!

Nieuwe look

In een video op het Instagram-account van Loiza kunnen we zien dat ze de schaar in haar lange blonde lokken liet zetten. "I did it again! ✂️", laat ze weten in de caption. In de video kunnen we een iconische overgang zien waar we Loiza eerst met lang haar spotten en dan 'ineens' met een korte coupe. Wauw!

Ook in haar Instagram-stories kunnen we zien dat de blondine plaatsneemt in de kappersstoel. En wat blijkt? Loiza heeft gewoon een jaar lang moeten nadenken over deze korte coupe. Wow! "After a year i finally did it!! Summer here we come!", laat ze weten in haar Insta-story.

Reacties

Enne, wij zijn niet de enige die fan zijn van Loiza's nieuwe zomerlook. Zo reageren volgers massaal in de reacties hoe prachtig ze de nieuwe coupe van de blondine vinden. "MEID, wat staat het je weer goed! 🔥❤️", schrijft iemand. Wow staat je prachtig 😍", reageert iemand anders. Anderen reageren met: "Prachtig!! 😍", "Love it 🔥" en "FINALLY. Sooo pretty ❤️" We totally agree!

Bron: Instagram (@loizalamers) | Beeld: Instagram (@loizalamers), NL Beeld