Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tweede transgendervrouw maakt haar entree in Ex On The Beach

Ook verlaat er een sexy single vrijwillig de villa.

De meest recente aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch heeft ons weer getrakteerd op een goede dosis drama. Zo staat Lex deze aflevering zijn mannetje, maken we kennis met een nieuwe Extra en verlaat er iemand vrijwillig de villa. Oh no!

Lex en Bobby

Allereerst moet Lex samen met zijn twee exen Michelle en Janey richting het strand om een nieuwe ex te verwelkomen. Dit keer is Michelle de Sjaak. Haar ex Bobby maakt zijn opwachting op het strand, iemand die Lex ook nog wel bekend voorkomt. Want wat blijkt? Hij heeft Michelle en Bobby tijdens hun relatie betrapt. Ah oh...

Hoewel Lex nog aangaf aan de groep dat hij oké is met Bobbie, snapt de groep er he-le-maal niks van. Zij vinden juist dat Lex het er niet bij moet laten – gevalletje groepsdruk. Enne, daarom vond Lex het hoog tijd om er tóch iets van te zeggen. Hoe gaat dat verder aflopen?

Nieuwe Extra

Ook maken we kennis met een nieuwe Extra: de 20-jarige Yara-Nour. Hoewel de groep het niet meteen zag, merkte Giorgina op dat de nieuwe sexy single wellicht ook een transgendervrouw kan zijn. Enne, haar gevoel werd meteen bevestigd toen ze het haar vroeg. "OMG, ik ga het fijn hebben met jou", stelt Yara-Nour al meteen.

Vrijwillig vertrek

Hoewel de komst van de exen in de villa – naast al het drama – toch altijd wel wat gezelligheid met zich meebrengt, besluit Cynthia juist om de villa vrijwillig te verlaten. "I'm leaving", kondigt ze aan bij de groep. "Ik mis gewoon mijn vrienden thuis. Ik heb hier geen band met iemand. Het zijn niet mijn mensen", zo legt ze uit.

En waar we elke nieuwe aflevering weer benieuwd zijn naar welke exen nou weer hun intrede maken in de villa, is dat in de volgende aflevering toch een tikkeltje anders. Want wat blijkt? De volgende aflevering is ook meteen de laatste aflevering. Sad!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV