Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: EOTB-Brandy is weer gelukkig in de liefde

Maar wie is de lucky guy?

Hoewel de meeste sexy singles in Ex On The Beach: Double Dutch échte spraakmakers zijn, zijn er ook altijd mensen die zich wat meer op de achtergrond houden in het programma. Zo ook Brandy, die als ex van Marc-Junior uit de zee kwam lopen. En hoewel haar relatie met Marc én Junior geen stand wist te houden, is de knappe blondine nu weer helemaal gelukkig in de liefde, zo laat ze weten in 'EOTB The Afterparty'.

Op de achtergrond

"Ik zat niet echt in de drama of zo, dus ik vond het wel gezellig", lacht Brandy als Rene Watzema haar vraagt wat ze van haar deelname vond. De knappe blondine is een van de rustigste types die rondloopt in de Ex On The Beach-villa, maar dat is volgens haar niet zonder reden. "Ik klikte niet supergoed met de mensen. Ik kon het wel vinden met ze, maar ik zou er niet elke dag mee omgaan."

En hoewel ze als ex van Marc-Junior haar opwachting op het strand maakte, kwam ze eigenlijk helemaal niet voor hem. "Ik kwam zeker niet voor hem. Ik wilde gewoon antwoorden, omdat ik helemaal niks wist. Ik wist helemaal niet waarom het uit was. Ja, ik vond eigenlijk dat ík meer reden had om het uit te maken", stelt ze. "Hij ging vreemd enzo, ik kreeg allemaal DM's van meisjes. Dat is gewoon kut."

Vreemdgaan

In totaal was Brandy drie maanden samen met haar ex, waarin hij volgens haar ook nog met andere meiden praatte. En dat terwijl de blondine wel echt op zoek was naar iets serieus. "Ik heb ook gezegd: 'Als je niks serieus wil, dan doen we dat niet'. Maar hij wilde per se een relatie. Dat is gewoon jammer." En hoewel Brandy al die tijd al goed wist dat haar ex vreemdging tijdens hun relatie, heeft hij het pas toegegeven tijdens Ex On The Beach. "Op het strand zei hij nog steeds dat hij niet was vreemdgegaan, dat ik geen bewijs had enzo. Maar ja, toch wel."

Nieuwe lover

Gelukkig voor de knappe blondine is ze nu weer helemaal in love met haar nieuwe vriend. En hoewel ze nog niet onthult wie de lucky guy is, laat ze wel weten dat het iets serieus is, iets wat ze juist niét zocht in Ex On The Beach. "Ik ging naar Ex On The Beach voor gezelligheid en ik vind drama zien wel leuk, zo lang ik er zelf niet in zit." Toch blijft de vraag of we nog meer gaan zien van de beauty, maar daarvoor zullen we nog even moeten wachten op de volgende aflevering. To be continued...

Bron: YouTube RUMAG | Beeld: Videostill RUMAG