Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Good to know: zó voorkom je gekke tanlines op vakantie

Met deze tips heb jij hier geen last meer van!

Als we op zonvakantie zijn willen we natuurlijk allemaal zongebruind weer terugkomen. Wat je dan dus niét wil zijn gekke tanlines waar je niet meer vanaf komt. Nog erger is het, als je er pas achter komt wanneer het kwaad al is geschied. En om dat te voorkomen hebben wij een aantal tips zodat jij geen gekke tanlines zult hebben aan het einde van je vakantie.

Stylish badpakken zijn een no go

Natuurlijk wil je in je mooiste badpak of bikini flaneren over het strand, maar meestal zijn dat ook net de items due gekke cut-outs hebben. Oké, het is nu helemaal hip en happening, maar erg handig is het niet. Hoewel deze stylish-badmode natuurlijk to die for is, krijg je er wel gekke tanlines van. Wil je dus die tanlines vermijden? Ga dan voor een standaard badpak zonder veel toeters en bellen, hoe leuk het ook is. Wil je tóch je nieuwe items showen op het strand? Zorg er dan voor dat je deze niet meerdere dagen achter elkaar draagt.

Wissel om

Ben je meer fan van bikini's? Ook hier moet je opletten op gekke tanlines. Zo moet je – net als met de badpakken – niet elke dag dezelfde bikini aan doen, wil je die zongebruinde teint krijgen. Zo kun je de ene dag kiezen voor een strapless bikini, en de andere dag kies je voor een bikini met bandjes. Op deze manier krijgen verschillende plekjes op je lichaam voldoende zon om gebruind terug te komen van vakantie.

Zondoorlatende bikini

Zie je de bovenstaande dingen toch niet helemaal zitten? Dan is er nóg een optie: er bestaan namelijk zondoorlatende bikini's. Dit betekent dat je gewoon in je bikini op het strand kan gaan liggen en tegelijkertijd over je hele lichaam bruin worden. A-ma-zing, toch? Wel moet je er natuurlijk om denken dat je ook de plekken onder de bikini insmeert met zonnebrandcrème.

Bron: Ze.nl | Beeld: Adobe Stock