Om déze reden moet je nu al bikini’s kopen

Eigenlijk best logisch!

We wish dat het zomer was, maar als we naar buiten kijken is die blauwe lucht nergens te bekennen en zien we niets anders dan donkere wolken, regen en zelfs sneeuw. Tenzij je binnenkort vertrekt naar een zonnig oord, is de kans dus groot dat het kopen van bikini’s nu niet echt bovenaan je lijstje staat. Toch is het wel verstandig om alvast te beginnen met inslaan.

Zomercollecties

We weten het: buiten wordt het voorlopig niet warmer dan tien graden en je bent waarschijnlijk dan ook eerder geneigd om een nieuwe winterjas te bestellen dan een bikini of badpak. Maar, vergeet niet dat de fashion industry wél al druk bezig is met de zomercollecties. En tegen de tijd dat het juni is en je de perfecte bikini voor komende zomer wilt shoppen, zit de kans er dik in dat de mooiste exemplaren zijn uitverkocht.

Begin met speuren

Je doet er dus verstandig aan om – wellicht geheel tegen je principes in – alvast te beginnen met het speuren naar een leuke bikini. Hetzelfde geldt voor luchtige zomerjurkjes, slippers en shorts. Het mag dan nog wel winter zijn, de winkels zijn ons wat betreft seizoenen altijd een stapje voor. Merken als H&M en Zara hebben de eerste bad- en zomerkleding al gedropt in hun nieuwe collecties, en we’re here for it. Want zeg nou zelf, stiekem is het toch ook best leuk om onder een dekentje vanachter je laptop jezelf al helemaal in de zomerse sferen te wanen?

Bron: Girlscene | Beeld: iStock

Laatste nieuws