Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: B&B Vol Liefde krijgt een speciale reünie-aflevering

Zet 27 augustus maar alvast in je agenda!

Fans van B&B Vol Liefde opgelet! Binnenkort kunnen we natuurlijk allemaal weer genieten van een nieuw seizoen B&B Vol Liefde, en om dit ge-wel-dige nieuws nóg leuker te maken, onthulde Videoland recent dat er ook nog eens een speciale reünie-aflevering komt van dit seizoen. Say whaaat? Dat wordt dus nóg langer genieten van de avonturen van de B&B-eigenaren en hun dates.

B&B Vol Liefde

In het programma gaan Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, het liefdesavontuur van hun leven aan. Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers – die trouwens niet in de rest van het seizoen te zien is – ging bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen. Presentator Art kan er de rest van het seizoen niet bij zijn helaas. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Aha!

Reünie

Vanaf 10 juli kunnen we met z'n allen weer zeven weken lang iedere maandag tot en met vrijdag om 20:30 genieten van het programma op RTL4. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland. De laatste aflevering wordt op 25 augustus uitgezonden. Maar that's not all! Zondag 27 augustus is namelijk om 20:00 uur de speciale reünie-aflevering te zien. Nóg leuker: deze speciale aflevering wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Yay!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde (RTL)