B&B Vol Liefde’s Martijn en Fenna onthullen: aan dit programma zouden ze ooit wel mee willen doen

En het zegt veel over hun toekomstplannen...

Martijn deed afgelopen jaar mee aan B&B Vol Liefde om een leuke vriendin te vinden. Hij viel als een blok voor Fenna die in de Bed & Breakfast van zijn familie kwam. In Grazia’s Winterboek blikt het happy couple terug op hun deelname aan het programma en vertellen ze of ze ooit opnieuw aan een realityprogramma mee zouden willen doen.

Met elkaar lachen

Onlangs deelden Martijn en Fenna het heugelijke nieuwst dat ze (tijdelijk) samenwonen. We kunnen dan ook wel stellen dat het ontzettend goed gaat tussen de twee. “We wonen sinds kort samen en dat gaat bizar goed”, vertelt Fenna enthousiast in Grazia’s Winterboek. “Het is gewoon heel chill tussen ons en we kunnen echt met elkaar lachen.” Enne, van kleine irritaties tussen de twee is zeker geen sprake. “We zijn vanaf het begin al heel goed in communiceren”, vertelt Martijn. “Als we iets niet fijn vinden, zeggen we dat meteen. In Fenna heb ik iemand gevonden naar wie ik altijd op zoek was.”

Het is dan ook niet zo gek dat de twee positief terugkijken op hun B&B Vol Liefde-avontuur. “Ik had het voor geen goud willen missen”, vertelt Fenna. “Ik kijk zeker positief terug, zonder het programma had ik Fenna natuurlijk nooit leren kennen. Wel was het voor mij en mijn ouders een best intense periode, want er waren toch altijd camera’s om ons heen.”

Opnieuw meedoen aan een realityprogramma

De twee kijken dus met een goed gevoel terug op hun deelname aan een realityprogramma, maar zouden ze ooit opnieuw aan een realityshow mee willen doen? “Ik ben gek op reality-tv!”, lacht Fenna enthousiast. “Maar ik zou zelf absoluut nooit mee willen doen aan een programma als Temptation Island. Wel lijkt het me leuk om eens mee te doen aan Expeditie Robinson maar daar zijn we vast niet bekend genoeg voor, haha.”

Toch lijkt het erop dat er ook nog een ander programma is waar de twee ooit aan mee zouden willen doen. “Er is één programma waar we over een paar jaar misschien wel aan mee willen doen. En dat is Race om de Ringen. We hebben het weleens over trouwen gehad, maar dat is zeker niet iets voor in de nabije toekomst.” Duidelijk!

Het volledige interview met Martijn en Fenna lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Anita (Married at First Sight), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Maris (Temptation Island) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Fenna en Martijn

Laatste nieuws