Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lesley vindt breuk met Ivory nog steeds lastig: 'Ben er nog niet helemaal overheen'

'Ik ben niet meer zo verdrietig als ik aan het begin was, ik ga gewoon door met mijn leven'

We leerden Lesley Versprille kennen tijdens het zevende seizoen Ex On The Beach: Double Dutch. De beauty was op zijn zachtst gezegd een van de spraakmakers. Daarna is ze te zien geweest in De Slechtste Chauffeur Van Nederland én Eating With My Ex, waar ze aan tafel schoof met ex-vriend Ivory – tevens ook bekend van Ex On The Beach. En hoewel we Lesley vooral kennen als een vrouw die het woord 'gevoelens' niet kent, blijkt ze het toch nog steeds moeilijk te hebben met de breuk tussen haar en haar ex.

Ivory

De twee leren elkaar kennen op Chersonissos, waar de vonk niet per se meteen oversloeg. Zo is Lesley niet het type waar Ivory in eerste instantie op zou vallen. Toch leek het tussen de twee best goed te gaan, en hebben ze ongeveer vier maanden gedatete met elkaar voordat Ivory het uitmaakte. Want wat blijkt? Ivory zag het toch iets meer als lust.

Toch hoopte Lesley dat ze de mogelijke relatie nog kon redden, en schoof met hem aan tafel in Eating With My Ex. En hoewel het tijdens die date best goed ging tussen de twee, blijkt het al snel dat het te mooi was om waar te zijn. Ivory had namelijk tegelijkertijd een vriendin, die nota bene hetzelfde meisje was die Lesley de waarheid over haar ex heeft verteld.

Naïef

In de nieuwste aflevering van Realitea praat de realityster openhartig over haar ex-relatie. "We hadden het uitgepraat en toen was het gewoon weer oké tussen ons. Ik bleef heel erg vasthouden aan het idee dat het nog goed kon komen. (...) Maar uiteindelijk was dan een beetje naïef", aldus Lesley. Lesley is er toen uiteindelijk achter gekomen dat haar ex-vriend gewoon een vriendin had. En de vrouw in kwestie besloot zelf om Lesley daar een bericht over te sturen.

"Ik vond het in eerste instantie heel aardig dat ze dit deed, maar ik heb nu wel een beetje het idee dat zij mij een berichtje heeft gestuurd in de hoop dat het klaar zou zijn zodat zij hem voor haar alleen had."

Over en uit

Hoe het nu zit tussen de twee? Als het aan Lesley ligt is het gewoon 'klaar' tussen haar en haar ex. "We spreken elkaar nog wel af en toe, puur vriendschappelijk, Maar that's it. (...) Ik ben er nog niet helemaal overheen", laat ze dan nog weten. "Ik ben niet meer zo verdrietig als ik aan het begin was, ik ga gewoon door met mijn leven. Maar echt eroverheen ben ik nog niet."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: EOTBDD (MTV)