Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ai: met dít Temptation-koppel hebben Iris en Mitch geen contact meer

'Misschien hadden ze geen zin om af te spreken'

Hoewel Temptation Island: Love or Leave er voor de lovebirds Iris en Mitch op zit, maakte de blondine recent nog bekend dat ze met een aantal koppels én verleidsters een hele goede band heeft. Maarre, ook onthulde het stel met welk koppel ze helemaal geen contact meer hebben. Ah oh...

Bruiloft

Hoewel de twee al duidelijk maakten dat de bruiloft geen big fat wedding zal worden, is het nog de vraag wie van de Temptation-cast wordt uitgenodigd. “Dat houden we voor ons. Stél dat we wel een paar kandidaten uitnodigen, is het veel leuker om die uitnodiging in de bus te ontvangen dan dat ze het hier al lezen”, liet Mitch eerder weten toen we met de lovebirds belden.

Miriam en Lester

Wel heeft Iris met een aantal koppels en verleidsters een leuke band opgebouwd. "Ik heb een hele leuke klik met Giulia, dat vind ik zo'n leuke meid. Ook Marisol spreek ik regelmatig", aldus de blondine. Ook heeft het stel nog leuk contact met de meeste koppels, except for Miriam en Lester. "Vanuit hen komt het initiatief niet echt", vindt Mitch.

"We hebben een groepsapp met alle koppels, maar daar zeggen ze niet veel in. We hebben wel eens afgesproken met de koppels, maar toen dat een keer zover was, deelde Miriam op de dag zelf dat Lester ziek was en dat ze beiden niet kwamen. Misschien hadden ze geen zin om af te spreken." Gelukkig doen de twee wel af en toe wat met de andere koppels. "Maar iedereen heeft het nu zo druk. Dat maakt het plannen van iets wel wat lastiger."

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)