Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Miriam over relatie met Lester: 'Sterker dan ooit'

Awh!

Miriam en Lester deden samen mee aan Temptation Island: Love or Leave. Inmiddels zit hun deelname aan het programma er helemaal op en weten we dat de twee nog samen zijn. In een Q&A op Instagram vertelt Miriam hoe het tussen haar en Lester gaat en of ze achteraf spijt heeft van haar deelname.

Negatieve reacties

Onlangs waren Lester en Miriam te gast bij Mac Date van Nick Eshuis. Daar deelden Miriam en Lester dat Miriam geen last had van de negatieve reacties die ze over zich heen kreeg. Iets wat ze beaamt in haar Q&A op Instagram. Zo vraagt iemand: 'Hoe ben je omgegaan met al die negatieve reacties naar aanleiding van Tempa?'

"Goed!", reageert Miriam. "Niet zoveel last van gehad gelukkig. Het maakt mij niet uit wat iemand van mij vindt. Vooral als ik je niet ken. Ik lach je eerder uit als je denkt dat je mij kent."

Relatie

Sommige mensen die meedoen aan een realityprogramma hebben weleens spijt van hun deelname. Dat geldt echter niet voor Miriam. "Nee! We hebben allebei zoveel geleerd en ondanks alles zijn we er toch veel beter uitgekomen."

Zo deelt ze dat het hartstikke goed gaat tussen haar en Lester als iemand vraagt of hun band sterker is geworden door Temptation. "Sterker dan ooit ❤️." Awh!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)