Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mitch en Iris plannen voortaan verrassingsdate voor elkaar

Awh!

Als er twee mensen zijn die veel overhielden aan hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave zijn het Iris en Mitch wel. De lovebirds verloofden zich tijdens het laatste kampvuur van het programma, hebben de datum voor hun bruiloft al geprikt én er zit veel meer romantiek in hun relatie. Zo deelt Iris op Instagram dat de twee nu verrassingsdates voor elkaar plannen. Awh!

Relatie

Nu Temptation Island erop zit, kunnen Iris en Mitch eindelijk weer samen dingen ondernemen. Eerder vertelde het stel aan Grazia hoe zwaar het was om hun relatie geheim te houden, maar inmiddels hoeven ze niet meer stiekem te doen als ze samen willen zijn.

Iris deelt dan ook op Instagram hoe fijn het was om afgelopen weekend weer wat leuks met Mitch te doen buiten de deur. "Ons eerste weekend weer sámen naar buiten. Nooit gedacht dat tijd samen echt heel erg belangrijk is in de relatie." De twee hebben genoten van hun date, en delen dat ze vanaf nu elkaar regelmatig gaan verrassen met een leuk afspraakje. "Vanaf nu beginnen we met elke twee maanden, misschien elke maand om en om een verrasingsdate voor elkaar te plannen. Can't wait!" Hoe leuk!

Blooper tijdens een date

Gisteren ging de nieuwste film van Jennifer Lawrence No Hard Feelings in première in Amsterdam. Ook Iris en Mitch waren hierbij. Op de red carpet krijgen de twee de vraag of ze – net als in de film – weleens een date hebben meegemaakt die niet bepaald goed verliep.

"Ik heb eens een date gehad met een goozer en hij bleek uiteindelijk veel kleiner te zijn dan ik", deelt Iris. "We gingen uit eten en aan tafel zat hij voetbal te kijken op zijn telefoon." Aiii... Hopelijk worden de verrassingsdates van Iris en Mitch een veel groter succes!

Bron: Pathé | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)