Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Netflix deelt releasedatum van slotseizoen Élite

'Het laatste, spannendste en allerheetste seizoen', valt er te lezen bij de bekendmaking.

Élite

Heel goed nieuws voor fans van Élite: het achtste seizoen van de Spaanstalige Netflix-hit komt eraan! De streamingsdienst onthult vandaag de releasedatum. Kleine spoiler: we hoeven niet lang meer geduld te hebben voordat we de nieuwe afleveringen kunnen bingen!

Achtste seizoen

Het is alweer even geleden dat Élite seizoen zeven op Netflix verscheen, dat was vorig jaar in oktober. Inmiddels hebben we die afleveringen allang verslonden en kijken we enorm uit naar het achtste seizoen. Omcirkel 26 juli maar groots in je agenda, want dan is het zover!

Enne, als we Netlfix mogen geloven is het het wachten waard. ''Het laatste, spannendste en allerheetste seizoen van Élite is vanaf 26 juli te zien 🔥🔥'', schrijven ze bij de beelden die ze vandaag delen op Instagram.

Comeback

In de loop der jaren zagen we heel wat personages komen en gaan in de serie, maar voor het slotseizoen heeft Netflix een verrassing in petto. Een populair personage uit het eerste seizoen maakt namelijk haar comeback! In een teaser die Netflix gisteren al naar buiten bracht, zien we dat Nadia Shanaa (Mina El Hammani) terugkeert naar in Las Encinas!

Trouwe fans van de serie weten dat Nadia een van de oorspronkelijke hoofdpersonages is, maar al sinds een aantal seizoenen niet meer te zien in de serie. Exiting!

Élite

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je Élite nog niet kennen: de populaire Spaanstalige serie is al sinds 2018 te zien op Netflix. Élite gaat over arbeiderskinderen die zich inschrijven voor Las Encinas, een elitaire privéschool in Spanje. Dat zorgt voor een botsing tussen arm en rijk. Die avonturen kunnen we inmiddels al zeven seizoenen lang volgen. Heb je de serie nog niet gezien? Dan is dit het moment – en het perfecte seizoen – om alles seizoenen lekker te bingen. Het is namelijk het allerlaatste seizoen dat er van de serie gemaakt zal worden. Can't wait!

Het achtste en tevens allerlaatste seizoen van Élite is vanaf 26 juli in zijn geheel op Netflix te bekijken.

Entertainment
  • Instagram @netflixnl, Archief
  • Élite (Netflix)