Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Melanie en Ramon over relatie geheimhouden: 'Bijna onmogelijk'

'Dat hebben we allemaal stiekem gedaan'

Het huidige Temptation Island: Love or Leave zit er alweer op en dat betekent dat we eindelijk weten welke koppels het avontuur hebben doorstaan en wie niet. We weten inmiddels dat Melanie en Ramon nog altijd happy together zijn en dat ze zelfs gaan samenwonen. Maarre, hoe was het om hun relatie voor een paar maanden voor de rest van de wereld verborgen te houden?

Invallen als koppel

Melanie en Ramon kwamen als stand-in koppel de Temptation-villa's binnen nadat Mike en Evie het programma eerder verlieten. De twee vertellen dat het allemaal heel snel ging en dat ze binnen no-time in Mexico stonden voor hun entree in de villa. "Het ging heel snel en gek. We hoorden denk ik vier uur van tevoren dat de taxi klaar stond en we naar Schiphol moesten", vertelt Ramon aan Grazia. "Daar moesten we in een hotel overnachten en dan vertrek je al naar Mexico", vervolgt Melanie. "Bij aankomst hadden we misschien tien minuten om ons klaar te maken en toen moesten we de villa al in."

Geheim

Het avontuur ging dus razendsnel van start voor het stel, maar eigenlijk begon de echte 'test' pas na de opnames voor Ramon en Melanie. Niemand mocht namelijk weten dat ze meededen aan Temptation Island en tijdens de uitzendingen op tv mocht niemand weten of ze nog bij elkaar waren of niet. Enne, dat was knap lastig... "Vooral omdat ik dagelijks vlogger ben", legt Melanie uit. "Ik leg echt elke dag mijn leven vast. En als ik in het weekend bij Ramon was kon ik eigenlijk niet vloggen. Dat was lastig, want ik moest mijn YouTube-kanaal even op pauze zetten."

"Het was bijna onmogelijk", zegt Ramon. "Maar ik vind wel dat we het goed hebben gedaan", oppert Melanie. "We zijn ook nog naar Barcelona, Parijs en Mallorca geweest en dat hebben we allemaal stiekem gedaan. Dat was in de tijd dat Temptation nog niet begonnen was en dus niemand nog wist dat we mee gingen doen." Aha!

Beeld: Tom Cornelissen