Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x beautypakket t.w.v. €255,77

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we een prachtig beautypakket weggeven waarin producten van Molton Brown, Weleda, Maniac Nails en Yves Rocher zitten.

Zomer favorites

Je insmeren met een goede SPF is het hele jaar door belangrijk, maar helemaal in de zomer is dat een must. Ook is het extra belangrijk om je huid in de hetere maanden goed te hydrateren. En nagels met een lekker kleurtje? Ook daar worden we in de zomermaanden blij van. Al deze items zijn dan ook te vinden in het beautypakket. Hieronder vind je wat er precies inzit:

Molton Brown

Molton Brown lanceerde onlangs de navulbare Body & Hand Collection, bestaande uit een Bath & Shower Gel ‘Infinite Bottle’ en een Fine Liquid Hand Wash ‘Glass Bottle.’ De Infinite Bottle Collection bestaat uit drie heerlijke geuren: Re-charge Black Pepper, Fiery Pink Pepper en Coastal Cypress & Sea Fennel (€48). Al deze flessen zijn navulbaar: een refill kost €34. De Fiery Pink Pepper is toch wel onze favoriet en is dan ook te vinden in het beautypakket.

En als we het toch over de Fiery Pink Pepper hebben: deze geur is ook te vinden in de Scented Solid Soaps (€25). Deze bar heeft een prachtige pastelkleur en is geschikt voor je handen en lichaam.

[gallery ids="547490,547492" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Weleda

Een voedende gezichtsverzorging? Yes, please! De dag- en nachtcrème en reinigingsgel van Weleda zijn honderd procent natuurlijk en hydrateren de huid binnen no-time. Ook geven de crèmes je huidbarrière een fijne boost. Heerlijk!

[gallery ids="547493,547494,547495" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Maniac Nails

Je nagels zijn het visitekaartje van je handen en daarom zorgen we graag goed voor onze nagels. Aangezien gelnagellak altijd lekker lang mooi blijft zitten, vinden we het maar al te fijn om onze nagels te laten doen bij een salon. Met de Maniac Nails Starterset haal je de salon naar huis. In deze set zit een topcoat, nagelriemolie, nagelschaartje, bokkenpootje, twee kleuren gellak-stickers en de Mini Maniac Gellamp. Nu wordt het easy peasy om je nagels zelf te voorzien van een mooi kleurtje!

€75

Yves Rocher

Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan schadelijke uv-stralen. Ook als het bewolkt is of als je binnen zit, hebben deze stralen invloed op je huid. Daarom is het ontzettend belangrijk om je elke dag in te smeren met een goede SPF.

Yves Rocher heeft daarom een SPF speciaal voor je gezicht en lichaam. De zonnespray SPF 30 voor lichaam trekt goed in en hydrateert meteen je huid. Ook de SPF 50 voor gezicht trekt lekker in en is meteen ook een anti-aging crème. Wat wil je nog meer?

[gallery ids="547498,547497" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Dus nog even op een rijtje wat er in het pakket zit:

Molton Brown - Refillable Infinite Bottle Fiery Pink Pepper - €48

Molton Brown - Scented Solid Soap Fiery Pink Pepper - €25

Weleda - Skin Food Voedende Reinigingsgel - €11,99

Weleda - Skin Food Voedende Dagcrème - €16,99

Weleda - Skin Food Voedende Nachtcrème - €17,99

Manica Nails - Starterset - €75

Yves Rocher - SPF30 voor het lichaam - €29,90

Yves Rocher - SPF50 gezicht - €30,90

Win, win, win

Wil jij kans maken op dit prachtige pakket t.w.v. €255,77? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='75']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 20 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.