Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

7x de leukste cadeaus voor Vaderdag

Zo zet jij je vader in het zonnetje op zondag 18 juni.

Binnenkort is het zover: Vaderdag! Het perfecte moment om je (bonus- of schoon)vader in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Geen inspiratie? No worries. Wij tippen je een paar mooie cadeaus.

1. Father's Favorites bij THE DUCHESS

Bij THE DUCHESS in Amsterdam kun je terecht voor de heerlijkste menu's. Zo ook op Vaderdag. Speciaal voor Vaderdag heeft THE DUCHESS het viergangenmenu: Father's Favorites. Bestaande uit tuna tartare, royal beef tartare, beef wellington en crème brûlée.

Zegt je (bonus-, of schoon)vader geen 'nee' tegen een lekkere whiskey? Dan kun je het Father's Favorites-menu uitbreiden met een fine whiskey pairing. Hoe leuk! Reserveer hier een tafel.

2. The Max - Facial Cleanser

Velen kunnen erover meepraten dat er na een scheerbeurt flink wat irritaties kunnen ontstaan. Mannen die hun baard scheren, kunnen soms ook een behoorlijk geïrriteerde hals hebben. En aangezien voorkomen beter is dan genezen, is The Max Facial Cleanser een echte aanrader. Dit kalmeert de huid na een scheerbeurt waardoor de kans op irritatie veel kleiner is.

€39,50 (118 ml)

3. Don Papa Rum Baroko

Is je (bonus-, of schoon)vader een rumliefhebber? Dan tippen we je graag Don Papa Rum Baroko. Deze rum bevat krachtige smaken van tropisch fruit, vanille, een vleugje geroosterd eikenhout, gedroogde dadels en rozijnen. De Rum is lekker om puur te drinken of als mix.

€44,99 (70 cl)

4. Een goed gesprek

Zin in een goed gesprek met je (bonus-, of schoon)vader ? Dan is het boek Pap, vertel eens… van Elma van Vliet het perfecte cadeau. Van waar hij vroeger over droomde als kind tot hoe het voor hem is om jouw vader te zijn: het komt allemaal aan bod in dit boek. Door met je vader te praten over herinneringen, dromen en wensen en dat op te schrijven, geef je verhalen van generatie op generatie door.

€22,95

5. Burberry Hero

Burberry's nieuwste geur Hero Eau de Parfum is te omschrijven als krachtig en warm. Zo bestaat het parfum uit drie warme cederhoutoliën, crescendo, dennennaalden, benzoë en wierrook. Een heerlijke geur waar je (bonus-, of schoon)vader blij van wordt.

Vanaf €93

6. Baardolie

Heef je (bonus-, of schoon)vader een baard? Hoe leuk is het om hem een verzorgende baardolie te geven? De Beard Oil van Rituals zit vol met hydraterende ingrediënten voor een prachtige, zachte baard.

€17,90

7. Armband

Houd je vader van sieraden? Dan is het wel zo leuk om je vader een gepersonaliseerd sieraad cadeau te geven. De Simon Beaded Initial Bracelet van Vedder & Vedder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en te personaliseren met maximaal vier initialen. Hoe leuk!

€49

Eropuit

Hoewel het leuk is om je (schoon- of bonus)vader op Vaderdag een fysiek cadeau te geven, zijn doe-cadeaus ook altijd leuk om te geven. Naast uit eten gaan, kun je ook kiezen voor een dagje uit naar de dierentuin, een escaperoom oplossen of een workshop volgen. Maar wat je ook doet, je vader vindt het vast leuk om tijd met je door te brengen!

Beeld: The Duchess, Brooke Palmer (Netflix, Ginny & Georgia)