Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's a wrap: opnames Videoland-serie Louisa Janssen en Michella Kox afgerond

Michella wordt er zelfs wat emotioneel van.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Door hun deelname aan Echte Meisjes in de Jungle kwamen we erachter dat Michella Kox en Louisa Janssen een gouden duo zijn. Het nieuws dat de dames hun eigen programma krijgen, werd dan ook enthousiast ontvangen. Inmiddels zitten de opnames voor het Videoland-programma erop en dat maakt de realitysterren wat emotioneel.

Michella en Louisa Werken Mee

In hun nieuwe programma Michella en Louisa Werken Mee gaan de realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. Hoewel de dames tijdens de opnames weleens pittige werkdagen hadden, gaan ze de draaidagen enorm missen. "Het zit erop", deelt Michella daarover op Instagram. "Ik zat net al zoveel te janken dat mijn wimpers eraf vielen."

"Ondanks dat ik onze dagen, nachten en het werk soms haatte, kan ik niks anders zeggen dan dat ik het voor geen goud had willen missen. Ik ben echt dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. Hoe k*t de baantjes ook waren, hoeveel ik mopperde en hoe kwaad ik soms ben, ik ben nu verdrietig dat het voorbij is."

Liefde voor Louisa

Ook lijkt het erop dat de band tussen Michella en Louisa tijdens de opnames nog hechter is geworden. "En wat ben ik van je gaan houden", deelt Michella. "Lieve Louisa wat ben je een mooi mens en soms net zo vals, maar ik hou van je. Verander nooit wie je bent en wees blij met wie je bent, want je bent echt bijzonder." Awh!

Reactie Louisa

Het lijkt erop dat Michella's volgers niet kunnen wachten op het nieuwe programma van de dames. Zo regent het enthousiaste reacties in de comments. "Trots!", reageert EMIDJ's Diva. "Zo benieuwd!" en "De nieuwe Geer en Goor", valt er te lezen.

Ook Louisa reageert liefdevol in de comments. "In al die maanden dat we dit programma maakten, ben ik zoveel van je gaan houden. We hebben gelachen, gehuild, gestrest en ik heb een heel andere kant van je gezien. Als mensen nu niet van ons gaan houden weet ik het ook niet meer. Lieve Mies we zullen altijd zusters blijven. Hopelijk zullen we nog heel lang samen lachen, zuipen, dansen en vooral programma's maken."

Wanneer Michella en Louisa Werken Mee te zien is op Videoland is nog onbekend. Wel belooft Michella dat het 'binnenkort' te zien is. We can't wait! 

Beeld: NL Beeld / _Arjo Frank