Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opnieuw babynieuws voor Prince Charmings Marvin

Lief!

premiere Kelly

Marvin en Ferdi zijn druk in de weer om alle puntjes op de I te zetten voor hun aanstaande bruiloft. Voordat het zover is, hebben de twee eerst nog iets anders om te vieren. Marvin is namelijk opnieuw oom geworden!

Neefje

Marvin deelde vandaag heugelijk nieuws in zijn Instagram Stories. De voormalig Prince Charming-ster is namelijk oom geworden. Hij deelt een überlief kiekje van zijn neefje, die de naam Milo heeft gekregen. "Met trots wil ik jullie delen dat ik weer oom ben geworden", aldus Marvin. Aahw!

Trouwen

Marvin en Ferdi leerden elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van Prince Charming. De heren zijn nog steeds ontzettend gelukkig samen en gaan dit jaar zelfs trouwen! Inmiddels zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag, die op 21 juni plaatsvindt, en daarin nemen ze ons helemaal mee. Van de uitnodigingen tot de bruidstaart en de trouwlocatie: het ziet er allemaal veelbelovend uit!

Helaas werd onlangs wel duidelijk dat Gordon de twee niet meer zal gaan trouwen. "Er is natuurlijk het een en ander gebeurd in Gordons privéleven, wat best wel haaks staat op onze trouwplannen. Daar hebben we het heel veel met hem over gehad en eigenlijk is hij samen met ons tot de conclusie gekomen dat hij op dit moment misschien niet de juiste man is om ons te trouwen die dag”, vertelde Ferdi eerder deze maand. “Marvin en ik vinden het ook gewoon heel belangrijk dat iedereen zich honderd procent prettig voelt bij alle gebeurtenissen op onze bruiloft. En als dat ook maar niet zo is, dan moet je gewoon schakelen en dat hebben we gedaan.” Aha!

Bron: Instagram @marvin.wijnans | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230330 - Première van de Amazon Prime Video documentaire KELLY Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marvin Wijnans en partner Ferdi Pool