Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor EOTBDD-Ellen

Een nieuwe uitdaging voor de EOTB-ster.

Ellen is een van de knappe singles die in het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien is. En hoewel wij nog iedere week kunnen genieten van een nieuwe aflevering, zitten de opnames er voor de blondine natuurlijk al op. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus, zo maakten Ellen dit weekend bekend op Instagram.

Spijt deelname

Al voordat het programma van start ging, was echter bekend dat de Ellen spijt heeft van haar deelname. Inmiddels zijn de eerste drie afleveringen van Ex on the Beach te zien, waarin Ellen ook flink de bloemetjes buiten zet.

Ook dit weekend plaatste ze weer een post in haar Instagram Stories waarin ze haar spijt betuigde. "Real truth how I am sitting every sunday watching myself... Het doet me allemaal oprecht zoveel pijn om te zien hoe ik was. Ik kan alles wel gaan ownen, maar dat wil ik gewoon zelf niet", schreef ze onder meer in het bericht. Ook laat ze weten dat sinds haar deelname druk bezig is om zichzelf te verbeteren. "Ik heb echt spijt en doe echt mijn best om zo mijn echte ik en goeie en lieve kantjes te tonen", aldus Ellen.

Miss België

De beauty heeft dus spijt van haar deelname, maar gelukkig kan Ellen nu aan een nieuwe uitdaging beginnen, zo liet ze gisteren weten. Ze doet namelijk mee aan Miss Belgium 2024.

"Ik ben officieel een kandidaat voor Miss Belgium 2024", schrijft Ellen. In haar Stories toont ze een foto van haar sjerp en haar kandidatenkaart. Heel veel succes, Ellen!

Bron & Beeld: Instagram Stories @ellenofficial__, MTV