Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-Job deelt zijn mening over nieuwe relatie Esmee

'Ik wil niet zeggen dat het me helemaal niks doet, maar...'

Dat het liefdessprookje tussen Love Island-winnaars Job en Esmee al een tijdje voorbij is, is iets dat we inmiddels allemaal wel weten. Maar wat we ook weten, is dat Esmee de liefde heeft gevonden bij Cas, tevens ook geen onbekende! Maar wat vindt Job eigenlijk van de nieuwe relatie van zijn ex-vriendin?

Nieuwe relatie

In het online RTL-programma Realitea met presentator Fawry Not Sawry, onthult Job wat hij van de relatie van Esmee en Cas vindt. En wat blijkt? De nieuwe relatie van zijn ex blijkt hem toch nog ergens wel wat te doen.

"Ik wil niet zeggen dat het me helemaal niks doet, maar het doet me vrij weinig. Esmee en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd: we houden nog van elkaar en gunnen elkaar alles. En als jij gelukkig bent in een relatie, dan accepteren we dat en vinden we het leuk voor elkaar", legt Job uit.

Cas

Maar wat vindt de Love Island-ster nou écht van Cas? "Ik ben de laatste die mag oordelen over hun relatie, maar ik vind hem wel een heel ander type dan dat ik ben. Ik weet niet precies hoe hij is, maar anders dan ik. (...) Maar als zij gelukkig is in de liefde, dan gun ik ze het." Ahw!

Jade Anna

Ook kaart Fawry de geruchten aan dat Job zou hebben gedate met Jade Anna – de vriendin van Gio. En ook hier is Job erg open over. "Dat klopt", bevestigt hij. "Er is niks van terecht gekomen. Kijk, zij was ook gewoon nog met Gio en het was twee maanden uit. Het was gewoon gezellig, maar je weet gewoon dat als het nog vroeg dag is, dat het geen zin heeft. En zij is wat jonger dan ik." Aha!

Bron: Love Reality, Realitea | Beeld: Love Island