B&B’s Hans en Libera worden herenigd met Desiree in Eating with my Ex

'Wat krijgen we nou'

Eating With My Ex: Going Dutch ontvangt vandaag twee gasten uit het zonnige Italië. Hans en Libera, bekend van B&B Vol Liefde, zijn namelijk te gast om het een en ander uit te spreken tijdens een diner. Het belooft een pittig gesprek te worden. Enne, aan het einde staat het koppel nog een bijzondere verrassing te wachten.

Stukgelopen Italiaanse droom

Mocht je voormalig B&B-koppel Hans en Libera nog niet kennen, we praten je graag even bij. Het stel trouwde in 1993 en kreeg samen dochter Angelica. Hans reisde toentertijd voor zijn baan als plantenhandelaar vaak naar het buitenland en na enige tijd begon Libera argwaan te krijgen. Libera verdacht Hans ervan vreemd te gaan tijdens zijn zakenreizen – ook al stuurde Hans foto’s van alles wat hij deed tijdens deze trips. Ondanks dat de jaloezie van Libera vast niet bevorderlijk is geweest, vermoedt Hans dat het drukke bestaan door het 24/7 runnen van een B&B hun relatie uiteindelijk definitief de das om heeft gedaan.

“Vrije tijd hadden we niet meer. Daar is het huwelijk ook mee kapot gegaan”, stelt Hans. “Je was altijd open, behalve tussen kerst en oud en nieuw. Het was het de laatste jaren allemaal net niet tussen ons. Dat heeft ons uiteindelijk uit elkaar gedreven.” Toch willen de twee in Eating with my Ex nog eens met elkaar om tafel voor een goed gesprek. Niet alleen ging Hans voor de ogen van Libera – in hun eigen huis – daten met vijf vrouwen voor B&B Vol Liefde. Hij heeft haar ook laten verhuizen van Milaan naar het platteland van Toscane – en dat neemt de Italiaanse hem nog steeds kwalijk. Waarom zijn ze zo lang doorgegaan met hun huwelijk en wie van de twee ging er nou vreemd? Het wordt allemaal besproken.

Verrassing

Aan het einde van de avond staat de twee nog een verrassing te wachten. Niemand minder dan Desiree komt namelijk de rekening brengen. “Wat krijgen we nou”, zegt Hans verrast. “Ik heb voor u de rekening”, zegt ze. “Dat de rekening komt ben ik wel gewend, maar wie hem kwam brengen daar was ik even niet op berekend. Desiree, van B&B Vol Liefde“, blikt Hans terug. Het lijkt in elk geval een gezellig weerzien! Hoe dit afloopt, zie je vandaag in Eating With My Ex: Going Dutch.

Eating With My Ex: Going Dutch is wekelijks te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22:30 te zien bij TLC. 

Bron en beeld: Discovery+

Laatste nieuws