Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Videoland deelt trailer Mocro Maffia seizoen 5

Dit wil je zien!

Goed nieuws voor fans van de bloedstollend spannende Videoland-serie Mocro Maffia, want het vijfde seizoen zal bijna beginnen. We moeten nog één week geduld hebben, maar Videoland heeft nu alvast een voorproefje gedeeld. Een ding is zeker: de trailer belooft weer een meedogenloos seizoen.

Vijfde seizoen

The wait is almost over! Na de release van de film Mocro Maffia: Tatta, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt het langverwachte vijfde seizoen van Mocro Maffia vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen.

Om ons alvast enthousiast te maken voor het vijfde seizoen, deelt Videoland nu ook de trailer. Tja, nu kunnen we helemaal niet meer wachten tot het vijfde seizoen van start gaat!

https://www.youtube.com/watch?v=vDUZlKnZ29E&ab_channel=Videoland

Tatta

Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog genieten van de Mocro Maffia-film Tatta op Videoland. Hierin komen we meer te weten waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos. In de film zien we hem eindelijk terug en wat hij heeft gedaan.

Geheim in aftiteling

Inmiddels weten we natuurlijk wanneer het vijfde seizoen van start gaat, maar échte fans van Mocro Maffia hadden die allang kunnen weten. Als je de film Tatta hebt bekeken, is de kans groot dat je ‘m bij de aftiteling hebt uitgezet. Zonde, want na de aftiteling werd iets belangrijks aangekondigd, namelijk de datum voor het vijfde seizoen. Zo werd er na de credits nog een fragment getoond waarin te zien is hoe Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. Daarna verschijnt er in beeld: ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023′. Spannend! Gaat het Tatta in het vijfde seizoen lukken om wraak te nemen op Paus? Of schiet hij zich hier in zijn eigen voet? We shall see. Wij beginnen vast met aftellen!

De serie Mocro Maffia is vanaf 2 juni wekelijks te streamen bij Videoland.

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk