Love Islands Rowenna deelt hilarische Insta vs. Reality

De brunette laat zichzelf van haar beste én slechtste kant zien.

Rowenna van der Linden leerden we allemaal kennen in Love Island. En hoewel de beauty er altijd uitziet om door een ringetje te halen, laat ze samen met lover Donny op hilarische wijze zien dat niet alles altijd is wat het lijkt op Instagram…

Insta vs. Reality

“Deze trend wilde ik graag doen, omdat ik jullie wil laten zien dat alles echt niet altijd zo ‘perfect’ is zoals het lijkt ♥️”, schrijft de brunette bij haar Instagram post. Enne, waar zij en lover Donny zich van hun beste kant laten zien op de eerste foto, is de tweede foto toch wat minder ‘perfect’.

“Voor een mooie ‘insta foto’ zijn soms wel 50 andere foto’s gemaakt, waar ik echt niet allemaal fantastisch op sta 😂 Let me know of jullie een 2.0 hiervan willen zien, want heb er genoeg! 🤪” Hilarisch!

Leuk om te zien

Ook bij haar volgers valt deze Insta vs reality goed in de smaak. “Hahahahah dit vind ik zo leuk om te zien hè!! Jullie zijn ook zo leuk ❤️”, comment Annebel Visscher. En “Jouw ‘mislukte’ foto’s zijn beter dan mijn goede foto’s😂”, schrijft een andere volger.

Grote droom

Eerder deze maand deelde de Love Island-ster nog dat haar grote droom is uitgekomen. “Eindelijk mag ik het met jullie delen! Een grote droom is van mij uitgekomen: ik heb een eigen sieradenlijn bij Lucardi”, schreef een dolenthousiaste Rowenna. “Sieraden betekenen veel voor mij, omdat ik ze altijd krijg of geef bij bijzondere momenten in mijn leven. Veel van deze mooie en minder mooie momenten uit mijn leven ga ik de komende tijd met jullie delen.” You go, Rowenna!

Bron: Instagram Rowenna van der Linden| Beeld: NL Beeld / _Arjo Frank

Laatste nieuws