Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lifesaver: je kunt straks Whatsapp-berichten aanpassen

Yes!

Een foto onbedoeld naar je moeder verzenden in plaats van naar je boyfriend, of je ex op een zwak moment een bericht sturen dat je hem mist: we hebben allemaal weleens direct spijt nadat we een appje hebben verstuurd. Whatsapp to the rescue want het platform komt met een update waardoor je gestuurde berichten kan aanpassen.

Updates

WhatsApp updates komen en gaan… En meestal besteden we er niet zoveel aandacht aan – want ja, het is nu eenmaal niet zo boeiend. Maar toen we over de nieuwste update hoorden, konden we het niet helpen dat onze oren gingen klapperen. Want de berichtendienst komt met een functie die voor ons allemaal een heuse lifesaver kan zijn.

Verwijderfunctie

Natuurlijk hadden we al wel de functie die verstuurde berichten kan verwijderen – een hele opluchting wanneer je per ongeluk een screenshot naar de totaal verkeerde persoon stuurt. Iets minder fijn is alleen dat de ander het heel duidelijk kan zien als je een bericht hebt verwijderd. Met als gevolg meer dan ooit de vraag waarom je iets verwijderd hebt, en of je misschien iets te verbergen hebt.

Nieuwe functie

Met deze nieuwe update is het dus mogelijk om berichtjes die al verzonden zijn, aan te passen zonder dat de ander de oorspronkelijke inhoud ziet. De functie werkt ongeveer hetzelfde als het verwijderen van appjes, de ontvanger kan dus wel zien dat je aan het berichtje gesleuteld hebt. Maar goed, geeft je nog steeds de mogelijkheid om een goed excuus te bedeken als je je ex weer dronken hebt geappt dat je hem mist...

Bron: Tag Mag | Beeld: NL beeld / BrunoPress