Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sander en Jordy Huisman merken 'Verraders-effect' nog elke dag

'Ik heb het gevoel dat mensen ons wat beter kennen'

Uitreiking Buma Awards 2023 - Rode Loper

Sander en Jordy Huisman schitterden afgelopen seizoen in het populaire RTL-programma De Verraders. Dat hun deelname veel teweeg heeft gebracht, merken ze nog altijd. Want naast alle reacties, hebben de twee Kris Kross Amsterdam-dj's ook gemerkt dat ze veel meer herkend worden dan voorheen. In gesprek met het ANP spreken de broertjes zelfs van een 'Verraders-effect'.

De Verraders

Samen met zijn broer Jordy wist Sander het tot de finale van De Verraders te schoppen dit seizoen. Sander was vanaf het allereerste moment al verrader, terwijl hij zijn broer pas op het einde heeft gechanteerd om ook verrader te worden. Helaas lukte het de muzikale broertjes echter niet om tot het laatste moment hun maskers op te houden. Noor had ze door en ging tijdens de laatste ronde tafel de strijd aan – en met succes. Jordy en Sander werden op het laatste moment ontmaskerd, waardoor Noor, Billy en Chahid er met de winst vandoor gingen.

Verraders-effect

Of de broertjes meer herkend worden op straat na hun deelname? "Ja, zeker", vertelt Sander. "Mensen kennen mijn naam nu. Eerder riepen ze niks of gewoon 'Hee Kris Kross!' en nu is het Sander. Of Verrader", laat hij weten. Ook Jordy kan het Verraders-effect beamen "Ik heb het gevoel dat mensen ons wat beter kennen. Vroeger waren we die jongens van Kris Kross en kenden ze vooral onze muziek, en nu weten ze ook wie wij zijn. Ze hebben zoiets van Sander is een vuile verrader en dat broertje van hem is best een leuke jongen, haha!"

Reacties

Ondanks dat de broertjes zeer spraakmakende verraders waren in het programma, zijn de reacties op hun deelname erg positief. "We krijgen echt veel leuke en lieve reacties. Natuurlijk zijn er op Twitter ook wel een paar mensen die onaardige dingen zeggen, maar dat hoort erbij. We merken op straat dat mensen het vooral heel leuk vonden en daar worden wij dan weer blij van", vertelt Jordy.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress