De Verraders-Sander over ruzie met Katinka: ‘Hoefde haar niet te zien’

'Met Katinka had ik écht ruzie'

Dat Sander en Katinka niet bepaald door één deur konden in De Verraders, was meer dan duidelijk. De spanningen liepen hoog op tussen de twee, en ook na het programma hadden ze nog steeds ruzie. Dat vertelt de Kris Kross Amsterdam-dj in een nieuwe aflevering van Realitea.

De Verraders

Samen met zijn broer Jordy wist Sander het tot de finale van De Verraders te schoppen dit seizoen. Sander was vanaf het allereerste moment al verrader, terwijl hij zijn broer pas op het einde heeft gechanteerd om ook verrader te worden. Aan het begin moest hij het doen met zijn originele medeverraders, waaronder Katinka. Enne, dat was voor de dj en producer niet altijd makkelijk. Al meteen tijdens de eerste ronde tafel openden zijn medeverraders namelijk het vuur op hem. In gesprek met Fawry bij Realitea geeft hij dan ook toe dat dit hem lange tijd heeft dwarsgezeten.

Ruzie

“Met Katinka had ik écht ruzie”, vertelt Sander. “Het voelde niet als een spel. Ik vond haar gewoon een trut, zij mij een lul. Ik dacht echt: dat komt nooit meer goed”, blikt de Kris Kross Amsterdam-dj terug. Ook na de opnames zat de ruzie hem nog niet lekker. “We hadden een persdag waar Jordy en ik niet bij konden zijn en daar was ik blij om. Ik hoefde haar gewoon niet te zien.”

Strijdbijl begraven

Uiteindelijk was het Katinka die als eerste een stap zette om de ruzie bij te leggen. “Twee dagen voor de eerste aflevering werd ik gebeld door Katinka”, vertelt Sander. “Toen hoorde ik een hele andere Katinka dan op tv, heel lief en begripvol. Zij belde echt om de strijdbijl te begraven en dat was eigenlijk een heel fijn gesprek”, aldus de dj. Inmiddels kunnen ze dan ook weer door één deur. “Het is weer goed gekomen. Ze is eigenlijk heel lief.”

Bron: Realitea/RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws