Jaaa! ‘Beyoncé gaat weer op wereldtournee’

Fans van Queen B opgelet!

Yes! Fans van Beyoncé kunnen binnenkort ein-de-lijk hun idool weer bewonderen. Mediabedrijf Page Six laat namelijk weten dat Queen B volgend jaar opnieuw op wereldtournee gaat. Enne, wij kunnen nu al niet meer wachten!

Wereldtour

Als we Page Six mogen geloven komt de Amerikaanse zangeres met een wereldtournee van haar nieuwste album ‘Renaissance‘. Een insider liet weten dat de tour waarschijnlijk van start gaat in de zomer van 2023. Ook liet deze bron weten dat Beyoncé momenteel hard aan het werk is om stadiums over de hele wereld te reserveren voor haar aankomende tournee. Daarnaast liet een andere insider weer weten dat Queen B haar ‘Renaissance’-tournee in de komende weken zal gaan aankondigen. Wij zijn benieuwd!

Verrassingen

Ook wordt er al volop gespeculeerd over mogelijke verrassingen die de zangeres voor haar fans in petto heeft. Zo heeft geen enkel nummer van haar een nieuwe plaat of een videoclip. Zelfs haar debuutsingle ‘Break My Soul‘ niet. Hmm, interesting?

En of Beyoncé het niet al mysterieus genoeg had gemaakt, maakte de zangeres eerder ook al bekend dat haar nieuwe album deel uitmaakt van een project uit drie ‘hoofdstukken’.

Laatste wereldtour

Jammer genoeg is het al een tijdje geleden dat we Beyoncé mochten bewonderen op het podium, des te leuker deze aankondiging natuurlijk is. In de zomer van 2018 ging de zangeres samen met man Jay-Z op wereldtournee om hun gezamenlijke album ‘Everything Is Love‘, te promoten. Haar laatste solo-wereldtour was zelfs in 2016 (!). Hoog tijd voor een nieuwe wereldtour dus!

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws