Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Marvin en Ferdi worden niet meer getrouwd door Gordon

Gelukkig heeft het stel een hele leuk (en bekende) vervanger gevonden!

Eind vorig jaar maakten Marvin en Ferdi bekend dat Gordon hun zal trouwen. Dat plan is nu echter van tafel, omdat er veel speelt in Gordons eigen leven, zo vertelt Ferdi in een Q&A op Instagram. Gelukkig heeft het stel inmiddels wel een andere trouwambtenaar gevonden, en ook dit is geen onbekende!

Aftellen maar

De grote dag komt steeds dichterbij voor Marvin en Ferdi. Het Prince Charming-koppel kan nu echt beginnen met aftellen, want over een maandje stappen ze al in het huwelijksbootje. Hoog tijd voor een wedding-vragenrondje op Instagram Stories, vond Ferdi. Zo onthult hij onder meer dat ze allebei worden weggegeven en dat hun beste vrienden de getuigen zullen zijn. Verder vraagt iemand of hij al zenuwachtig is, maar dat is volgens Ferdi wel verdwenen. Hij heeft er nu vooral heel veel zin in, and we get that! Een andere volger is nieuwsgierig of Gordon nog van de partij zal zijn. "Gaat Gordon jullie nog trouwen? We zien niks meer."

Niet de juiste man

"Dat heb je heel goed opgemerkt", reageert Ferdi. "Er is natuurlijk het een en ander gebeurd in Gordons privéleven, wat best wel haaks staat op onze trouwplannen. Daar hebben we het heel veel met hem over gehad en eigenlijk is hij samen met ons tot de conclusie gekomen dat hij op dit moment misschien niet de juiste man is om ons te trouwen die dag", vertelt hij vervolgens. "Marvin en ik vinden het ook gewoon heel belangrijk dat iedereen zich honderd procent prettig voelt bij alle gebeurtenissen op onze bruiloft. En als dat ook maar niet zo is, dan moet je gewoon schakelen en dat hebben we gedaan."

Leuke vervangster

Gelukkig hebben Marvin en Ferdi inmiddels al een nieuwe trouwambtenaar gevonden. "We hebben een hele leuke vervangster gevonden en dat is Mariëlle, de babs van Married at Frist Sight", vertelt Ferdi enthousiast. "Zijn we heel blij mee en daar hebben we volgende week zondag mee afgesproken om alles door te nemen. Dus het is allemaal weer goed gekomen en we kijken er ontzettend naar uit om met haar alles door te spreken." Wat leuk!

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld