Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

The Bachelor komt met variant voor senioren

Oeh!

The Bachelor is wereldwijd al jarenlang een populair programma. Zo hebben we in Nederland al heel wat edities gehad, maar hebben ze in Amerika al naar maar liefst 27 seizoenen kunnen kijken. Enne, in de VS komt er binnenkort een nieuwe editie van het programma, namelijk voor senioren.

Senior-versie

Ja, dat lees je goed! Dit najaar verschijnt er op de Amerikaanse zender ABC een nieuw seizoen van het populaire datingprogramma, dit keer genaamd The Golden Bachelor. "Na meer dan twintig jaar jonge liefde in The Bachelor, The Bachelorette en Bachelor in Paradise toont The Golden Bachelor een heel nieuw soort liefdesverhaal", zo laat ABC weten. "In deze geheel nieuwe serie krijgt een hopeloze romanticus een tweede kans op liefde en gaat hij op zoek naar een partner met wie hij de laatste jaren van zijn leven kan delen."

Op Instagram kondigden ze het leuke nieuws dinsdag aan.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ABC (@abcnetwork)

Nieuwe kans

"De vrouwen die in het landhuis aankomen hebben een leven lang ervaring, hebben liefde, verlies en gelach meegemaakt, en hopen op een vonk die een toekomst vol eindeloze mogelijkheden ontsteekt. Zal onze Gouden man uiteindelijk de bladzijde omslaan om een nieuw hoofdstuk te beginnen met de vrouw van zijn dromen?", zo luidt de verklaring van ABC. Oeh la la!

The Golden Bachelor wordt dit najaar op ABC en Hulu uitgezonden. Laten we hopen dat we het ook in Nederland kunnen bingen!

Bron: People, RTL Boulevard | Beeld: Instagram, RTL