Oeh! De Bachelorette-Rick showt nieuwe liefde op Instagram

Love is in the air!

We leerden Rick afgelopen seizoen kennen in De Bachelorette met Sylvia Geersen. Helaas is het tussen hen niks geworden, maar inmiddels is Rick weer helemaal gelukkig in de liefde. Op Instagram laat hij voor het eerst zijn nieuwe, knappe vriendin zien.

De Bachelorette

Als je het laatste seizoen van De Bachelorette hebt gezien, hoeven we je niet voor te stellen aan Rick. De charmante (toen nog) vrijgezel was behoorlijk aanwezig in het programma en wilde al vrij snel de diepte in met Sylvia. Helaas pakte dat voor hem niet altijd goed uit en werd hij zelfs een keer op zijn plek gezet door Syl. Dat er geen love spark was tussen Rick en de bachelorette was dan ook al vrij snel duidelijk, en dus moest hij zijn koffers pakken en vertrekken. Maarre, inmiddels heeft Cupido wél raak geschoten en is Rick happily in love.

Vlinders

Vlak na de opnames van De Bachelorette kwam Rick in contact met zijn nieuwe lover. Hij vertelde er destijds al eens over bij Rumag. “Ik heb hartstikke leuk contact met iemand”, zei hij toen. Deze dame woonde echter niet in de buurt. “Ik zoek het verderop, want ze woont niet in Nederland.” Rick vertelde in de uitzending dat ze op Bonaire woont en dat ze elkaar nog nooit in real life hebben gezien, maar ze hadden wél veel contact. “Tot nu toe kan ik wel zeggen dat ik vlinders heb. Als ze belt, word ik blij”, zei hij toen al.

Insta official

Inmiddels hebben de twee elkaar wel in real life ontmoet en lijken ze dolverliefd te zijn. Op Instagram deelt Rick nu voor het eerst een aantal lieve kiekjes met zijn nieuwe, knappe vriendin. Hij zet een hartje bij een serie selfies tussen de tulpen, op het terras en in de auto. Ahw! Andere oud Bachelorette-deelnemers reageren ook onder de post. Zo schrijft Tjeerd: “Lekker bezig maatje. Enjoy. 🥂” “Geweldig om te zien Bro! Geniet met elkaar!!🙌🏽🔥❤️”, reageert Marlon. En Matthijs zegt: “Mooi vriend, genieten samen!!🔥🙌❤️” Ook wij wensen de twee heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @rvanoudgaarden, Girlscene | Beeld: JPF Photo

Laatste nieuws