De Bachelors Yaël over liefdesleven: ‘Datingapps zijn niet echt iets voor mij’

Yaël doet een boekje open in haar Instagram Stories.

Sinds haar deelname aan De Bachelor heeft Yaël een aardige achterban aan volgers gekregen op Instagram. Enne, die volgers willen natuurlijk graag weten hoe het nu met haar gaat. Gelukkig houdt ze regelmatig een Q&A op Instagram, waarin ze onder meer over haar liefdesleven praat.

Daten

Tijdens haar deelname aan De Bachelor werd al snel duidelijk dat Yaël bij Thomas in de friendzone zat. Van een romance kwam het dan ook niet tussen de twee, maar haar deelname heeft Yaël geen windeieren gelegd. De brunette is namelijk nog niet van de radar verdwenen. Ze heeft een leuk aantal volgers op Instagram overgehouden aan het programma en timmert hard aan de weg als influencer. Daarnaast heeft ze een eigen podcast en is ze sinds kort als presentatrice te zien bij Rumag.

Als presentatrice voelt ze regelmatig andere realitysterren aan de tand over hun liefdesleven, maar veel volgers zijn benieuwd hoe het er eigenlijk voor staat bij Yaël en een potentiële lover. Zo vroeg iemand haar of ze bijvoorbeeld op datingapps zit. “Nee, nooit op gestaan ook. Datingapps zijn niet echt iets voor mij. Misschien ook omdat ik daten k*t vind”, aldus Yaël.

Spontaan

Daten via een datingapp zit er dus niet in voor de influencer, maar in het ‘echie’ dan? “Nee, ik date sowieso niet snel met iemand, want vind daten gewoon k*t en geforceerd. Ga dan liever spontaan iets leuks doen zonder het label daten erop te plakken”, legt Yaël uit.

Ook vraagt een volger of Yaël ooit moeder zou willen worden. “Het lijkt mij heel mooi om ooit moeder te worden, maar voorlopig heb ik daar nog geen behoefte aan”, aldus de presentatrice. Duidelijk!

Bron: Instagram @yael.isabelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws