Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Get festival ready! Action verkoopt handige campingdouche

Hallo warme privédouche op de festivalcamping!

Friends enjoying a performance at a music festival

Ben jij al helemaal ready voor de festivalzomer? Als jij deze zomer een aantal keer overnacht op een festival, hebben wij nog een geweldige toevoeging voor je gevonden. Want wat is er vervelender dan niet kunnen douchen op een festival? Daar heeft Action een geweldige oplossing voor gevonden: de campingdouche!

Douchen op de camping

We love festivals! Het bijbehorende campingleven brengt soms echter wel de nodige struggles met zich mee, zoals het (niet kunnen) douchen. De lange rijen, koud water en dan hebben we het nog niet eens gehad over de hygiëne. We've all been there! Douchen op een festivalcamping is niet ideaal, maar je kunt het nu wel een stukje beter maken voor jezelf.

De oplossing

Action heeft namelijk een geniale oplossing voor dit doucheprobleem op festivals, namelijk de campingdouche! Oké, misschien is deze niet speciaal gemaakt voor festivals, maar daar komt hij zéker goed van pas. Het is een speciale (mini) douche waardoor jij je even kunt opfrissen, op een rustige privélocatie, met warm water en zonder lange rij. Sounds good, right?

Voor 'n prikkie

Deze campingdouche is eigenlijk gewoon een zak die je vult met water. Er kan maar liefst 20 liter in, dus je hoeft niet mega snel te douchen. Daarnaast kun je 'm ophangen, zodat je er gewoon onder kunt staan. Hang hem overdag alvast op, zodat het water dankzij de zon alvast lekker kan opwarmen. Als jij eraan toe bent, hoef je alleen maar het kraantje open te draaien en het warme water komt eruit. En het allerleukste: je scoort deze mini douche voor slechts €3,95. Een prima oplossing deze festival zomer, als je het ons vraagt!

Bron: Fem Fem, Action | Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Friends enjoying a performance at a music festival