Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Belgische variant B&B Vol Liefde verschijnt deze week op Videoland

Dat wordt bingen!

We hebben enorm genoten van de eerste twee seizoenen van B&B Vol Liefde. En goed nieuws voor alle fans, want er komt een derde seizoen aan! In de tussentijd kunnen we op Videoland genieten van de Belgische variant van het programma. Het gehele eerste seizoen is vanaf donderdag te streamen, dat wordt dus bingen!

Ruzies en romances

Van de heftige ruzies tussen B&B-eigenaresse Astrid en ‘haar’ mannen in Oostenrijk en de hysterische Desiree die bij B&B-eigenaar Hans langskwam, tot de romantische verhaallijn van Martijn en Fenna in Portugal: wat hébben we genoten van de eerste twee seizoenen van B&B Vol Liefde. En hoewel we nog even moeten wachten op het derde seizoen, dat op 10 juli verschijnt, verblijdt Videoland ons nu onverwachts al met de Belgische versie van het programma!

B&B Zoekt Lief

Na het grote succes van B&B Vol Liefde in Nederland, is ook België aan de slag gegaan met het maken van een variant van het programma. In 2022 was de eerste aflevering van B&B Zoekt Lief te zien, waarna van maandag tot en met donderdag onder de presentatie van An Lemmens iedere dag een nieuwe aflevering op de buis kwam.

Op zoek naar liefde

Videoland is er tot onze grote dankbaarheid dus in geslaagd om de Belgische B&B Vol Liefde naar de Nederlandse streamingdienst te krijgen. In het eerste seizoen, dat meteen volledig te bekijken is, volgen we zes Vlaamse B&B-eigenaren die vanuit Frankrijk op zoek gaan naar de liefde. Isabel, Arno, Dirk, Kaylee, Marc en Nicolas krijgen allemaal vier of vijf potentiële liefdespartners over de vloer, met wie ze moeten gaan uitzoeken of er een relatie in zit. Vanaf aanstaande donderdag 18 mei staat de volle bak van 32 (!) afleveringen online. Dat wordt bingen!

Bron: Tips & Weetjes, Love Reality | Beeld: B&B Zoekt Lief