Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Originele ZOOP-cast herenigt in Ouwehands Dierenpark

'A day at THE park'

Als we het hebben over jeugdsentiment, dan denken we natuurlijk aan ZOOP. Deze geweldige serie speelde zich af in Ouwehands Dierenpark, waar de originele castleden gisteren weer eens samenkwamen. Op Instagram delen ze dan ook massaal leuke kiekjes en worden er herinneringen opgehaald. Hoe leuk!

ZOOP

We konden vroeger geen genoeg krijgen van ZOOP. De serie die zich afspeelde in de dierentuin was een grote hit in onze jeugd. Dagelijks volgden we de spannende avonturen van Sira, Mike, Taffie, Bionda, Moes, Bastiaan en de andere rangers. Maar ook de films ZOOP in Afrika, ZOOP in India en ZOOP in Zuid-Amerika staan nog als de dag van gister in ons geheugen gegrift.

Reunie

ZOOP brengt niet alleen bij ons nostalgische gevoelens naar boven, ook de originele cast kijkt nog altijd met veel plezier terug op die tijd. Zo werden ze gisteren weer herenigd op dé plek waar de serie is opgenomen, Ouwehands Dierenpark. Verschillende castleden delen leuke foto's en video's in hun Instagram Stories. "Zo leuk dit", schrijft Nicolette van Dam (Bionda) enthousiast bij een selfie met de bus. Ook deelt ze een leuke video van Juliette van Ardenne (Sira) en Monique van der Werff (Taffie). Jon Karthaus (Moes) schrijft "a day at THE park" bij een selfie met Vivienne van den Assem (Elise). En last but not least zijn ook Patrick Martens (Mike) en Ewout Genemans (Bastiaan) weer herenigd. Té leuk dit!

Beeld: Instagram @nicolettevandam1, @ewoutgenemans, @viviennevandenassem, @jonkarthaus 

Nieuwe film

Wat de castleden precies deden in de dierentuin? Dat wordt helaas niet duidelijk in hun Stories. Maarre, als wij mogen gokken dan denken (en hopen) we dat ze werken aan een nieuwe ZOOP-film. Acteur, regisseur en schrijver Jon Karthaus gooide onlangs namelijk een balletje op of er interesse was in een nieuwe film. En het antwoord was natuurlijk overduidelijk: ja! "“De fans vragen er al langer om”, zei Jon tegen het ANP. “En met de vaste acteurs fantaseren we er ook met regelmaat over. We komen nog steeds af en toe samen en we worden steeds enthousiaster over het idee van een reüniefilm.” Wij kunnen in elk geval niet wachten tot deze film op het witte doek verschijnt!

Bron: Instagram @nicolettevandam1, @ewoutgenemans, @viviennevandenassem, @jonkarthaus | Beeld: NL Beeld