Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Originals gaan meteen los in nieuw seizoen Ex on the Beach

En dit is pas het begin...

Gisteren is het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start gegaan. De acht originals vertelden vooraf al dat dit seizoen 'alles zou overtreffen'. Enne, na het zien van de eerste aflevering kunnen we ze daar geen ongelijk in geven. Het werd namelijk meteen een uh, hete nacht!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Nieuwe originals

In de eerste aflevering werden de acht nieuwe originals van dit seizoen aan ons (en elkaar) voorgesteld. Als eerste kwam Marc-Junior het strand op. Hij noemt zichzelf Marc en zijn 'soulmate' down there Junior. Dylan was de volgende, maar hij zorgde bij zowel Marc als Junior niet voor veel enthousiasme. De komst van Janey, bijnaam 'Toxic City', en Michelle maakt echter veel goed. Laatstgenoemde heeft als levensmotto: 'sluit je hart, open je benen'. Jonna is de vijfde die zijn opwachting maakt, hij krijgt als MC veel vrouwelijke aandacht. Ellen maakt een spectaculaire entree op een paard. Spierbundel Joey, die haar volgt, valt meteen in de smaak. Last but not least, Giorgina. Zij is de eerste transgendervrouw ooit in EOTBDD en mag daarom een kroontje dragen. Enne, ook goed nieuws voor de ladies, want Giorgina is panseksueel en valt dus ook op vrouwen.

Eerste dates

Na een eerste kennismaking is het tijd voor de tablet of terror om zichzelf te introduceren. Die stuurt de kandidaten voor het eerst op date. Michelle en Jonna gaan jetskiën, Joey en Ellen gaan paaldansen, Marc-Junior en Janey gaan relaxen in de jacuzzi en Dylan en Giorgina gaan lekker cocktails maken. Dat het klikt tussen de originals wordt al snel duidelijk. Vooral in de jacuzzi bij Marc-Junior en Janey gaat het er gelijk heet aan toe. En Joey en Ellen spreken meteen af dat ze de eerste nacht samen zullen slapen. Oeh la la!

It's getting hot

Enne, de dates waren pas het begin! Tijdens het eerste feestje wordt er volop gedanst, gezoend en worden er verschillende lapdances uitgedeeld. Vervolgens duiken Marc-Junior en Janey en Joey en Ellen het bed in voor een gezellige en hete eerste nacht. The day after heerst er echter een hele andere spanning tussen Marc-Junior en Janey, omdat zij vindt dat hij 'te stoer' doet. Hoe dit afloopt én wie de eerste ex is die het strand op komt lopen? Dat zien we volgende week. Can't wait! 

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag te zien bij MTV en elke dinsdag op Videoland. 

Bron: Love Reality | Beeld: MTV