Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maxime Meiland deelt beauty disaster: 'Paar dagen voor lul gelopen'

Oops!

Niemand minder dan de knappe Maxime Meiland siert de cover van Grazia's Beauty Issue. Reden genoeg om de Meiland-telg te vragen naar haar eigen beauty favorites. Ze deelt welke producten ze graag gebruikt, welke behandelingen doet ze doet en een herkenbare beauty blunder.

Musthave

“De duo pots van Olcay Gulsen Beauty, met aan de ene kant oogschaduw en aan de andere kant lippenstift, heb ik standaard in mijn tas. Ik ben slecht in make-up aanbrengen, maar hier dep ik zo mijn vinger in en breng het simpel aan.”

Crèmes

“Ik gebruik ’s ochtends en ’s avonds altijd de crèmes van Clinique, omdat ik een heel gevoelige huid heb. Vroeger, in mijn pubertijd, had ik zelfs een make-upallergie, maar daar ben ik gelukkig overheen gegroeid.”

Verwennerij

“Ik laat om de vier, vijf weken mijn nagels doen bij Fleur, dat is de moeder van een jongetje dat bij Claire in de klas zit. Zij kunnen dan samen spelen en wij lekker een beetje roddelen over wat er op het schoolplein gebeurt, terwijl zij met mijn nagels bezig is.”

Haar

“Ik ben sinds kort helemaal weg van de producten van K18. Ze zijn wel duur, maar werken waanzinnig. Mijn haar was er best slecht aan toe door het blonderen, maar hiermee ziet ik het echt herstellen.”

Beetje hulp

“Ik doe één keer per jaar fillers in mijn kin, om mijn onderkin weg te werken en te zorgen dat mijn gezicht meer symmetrisch is. En ik gebruik sinds kort een beetje botox in mijn wenkbrauwen, zodat ze iets omhoog komen. Heel subtiel, ik wil niet dat je het ziet. Daarom zal ik ook nooit lipfillers nemen.”

Beauty disaster

“Ik gebruikte een tijdje terug Magic Drops, van die tanning oil, om wat minder wit te zijn. Het werkte goed, alleen ging het mis toen ik zelf mijn wenkbrauwen ging verven. Door de combinatie sloegen ze helemaal groen uit en heb ik een paar dagen voor lul gelopen.”

In Grazia’s Beauty Issue vertelt Maxime Meiland openhartig over misbruik en hoe ze andere vrouwen wil helpen met haar biografie. Ook vertelt ze hoe ze over juicechannels denkt en wat haar dromen zijn. Nu in de winkel!

Tekst: Jill Waas | Beeld: Nine IJff