Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Videoland deelt eerste beelden Mocro Maffia seizoen 5

Het belooft weer een meedogenloos seizoen te worden.

Goed nieuws voor fans van Mocro Maffia, want het vijfde seizoen staat op het punt van beginnen. We moeten nog drie weken geduld hebben, maar Videoland heeft nu alvast een voorproefje gedeeld. Potlood, Paus, Taxi en Samira zijn terug – en de eerste beelden beloven weer een meedogenloos vijfde seizoen.

Vijfde seizoen

The wait is almost over! Na de release van de film Mocro Maffia: Tatta, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt het langverwachte vijfde seizoen van Mocro Maffia vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen.

Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=r1Wqww0zUKM&ab_channel=Videoland

Tatta

Tja, nu kunnen we helemaal niet meer wachten tot het vijfde seizoen van start gaat. Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog genieten van de Mocro Maffia-film Tatta op Videoland. Hierin komen we meer te weten waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos. In de film zien we hem eindelijk terug en wat hij heeft gedaan.

Geheim in aftiteling

Inmiddels weten we natuurlijk wanneer het vijfde seizoen van start gaat, maar échte fans van Mocro Maffia hadden die allang kunnen weten. Als je de film Tatta hebt bekeken, is de kans groot dat je 'm bij de aftiteling hebt uitgezet. Zonde, want na de aftiteling werd iets belangrijks aangekondigd, namelijk de datum voor het vijfde seizoen. Zo werd er na de credits nog een fragment getoond waarin te zien is hoe Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. Daarna verschijnt er in beeld: ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023′. Spannend! Gaat het Tatta in het vijfde seizoen lukken om wraak te nemen op Paus? Of schiet hij zich hier in zijn eigen voet? We shall see. Wij beginnen vast met aftellen!

Bron: Videoland, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk