Wauw: Emily in Paris-actrice Lily Collins deelt sprookjesachtige trouwfoto’s

Lily gaf het afgelopen weekend het jawoord aan lover Charlie McDowell.

Lees ook

Waar Lily Collins het als Emily in Emily in Paris niet altijd makkelijk heeft in de liefde, gaat het haar in real life wél goed af. De actrice gaf afgelopen weekend het jawoord aan haar grote liefde en dat leverde heerlijke kiekjes op.

Lily en Charlie

De actrice verloofde zich vorig jaar met regisseur Charlie McDowell. Op Instagram showde de Emily in Paris-ster al af en toe haar 'favoriete nieuwe accessoire' – een gigantische diamanten verlovingsring met een geschatte waarde van tussen de 75.000 en 100.000 dollar – en nu krijgen we ook foto's van de grote dag zelf te zien.

Getrouwd

“Op 4 september 2021 werden we officieel van elkaar, voor altijd”, is het mierzoete bijschrift van Lily bij een van haar trouwfoto's. Zij en Charlie gaven elkaar het jawoord in Dunton Hot Springs, een verlaten valleidorpje in het Amerikaanse Colorado. De traditionele kanten jurk waar Lily in schittert is van niemand minder dan Ralph Lauren.

Het kapje doet ons een beetje denken aan Lily in haar rol van Sneeuwwitje, zo'n tien jaar geleden. Sprookjesachtig is het zeker! “Nooit was ik zo gelukkig.”

En zelf ziet Lily er ook wel een fairytale in. “Wat begon als een sprookje, is nu mijn realiteit voor altijd. Ik zal nooit helemaal kunnen beschrijven hoe buitenaards dit afgelopen weekend was, maar magisch is een goed begin…”

Van harte, Lily en Charlie!

Bron: Hello!, Elle UK, Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook