Winning Wednesday: 6x Tiptop het terras op-pakketten van Etos t.w.v. €30,02

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een spiksplinternieuwe winactie voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 6 Tiptop het terras op-pakketten van Etos t.w.v €30,02 weggeven.

Tiptop het terras op

Na regen komt zonneschijn. Het zonnetje is deze week dan even wat verlegen, maar binnenkort kunnen we vast weer van wat zonnestralen op het terras genieten. Dat het terrasseizoen (bijna) weer is geopend, is Etos niet ontgaan. De drogist heeft daarom weer vele betaalbare parels in het assortiment zodat jij je badkamerkastje met fijne voorjaarsproducten kunt vullen.

Goed beschermd – en toch ook wel goed verzorgd – van het zonnetje genieten op het terras is een must. Want als je goed beschermd bent en je goed voelt, kun je pas écht genieten. Heb jij alles al in huis om tiptop het terras op te gaan? Van make-up tot scheermesjes en zonbescherming, met de Etos terrasfavorieten kan jij optimaal genieten van dit stralende seizoen. Enne, wij mogen maar liefst 6 keer een pakket met de terrasfavorieten van Etos weggeven!

Terrasfavorieten

Wat er allemaal in zo’n pakket zit? Komt-ie:

 

Win, win, win

Wil je kans maken op dit prachtige pakket? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 16 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws