Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Wietze de Jager maakt geslacht vierde kind bekend

It's a...

Dat Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke op een babywolk zitten, dat is een ding wat zeker is. De twee verwachten hun vierde kindje en vandaag maakte de radio-dj ein-del-lijk het geslacht bekend in zijn show De 538 Ochtend met Wietze en Klaas.

Ballon

"Zoals jullie weten is mijn vrouw in verwachting van ons vierde kindje. En vlak voor de vakantie hadden wij de twintig weken-echo en dan wordt er natuurlijk ook duidelijk wat voor geslacht het is", begint hij zijn verhaal. "Voordat we naar de echo gingen, ben ik naar de Hema toe gefietst. Want je hebt altijd van die grote gender reveal feesten tegenwoordig, hé? Met taart en met kleuren. Maar bij de Hema heb je een ballon en in die ballon zit dan confetti. En dat is dan blauwe confetti of roze confetti."

Echter, had papa to be niet heel erg nagedacht over zijn leuke plannetje. "Ik was voor de echo daarheen gefietst, dus ik moest twee ballonnen kopen natuurlijk. Een roze en een blauwe. En uiteindelijk na de echo kon ik één ballon achterlaten." Maarre, wat is dan het geslacht van hun kleine spruit?

Meisjesnamen

"Mijn oudste dochter wil dolgraag dat het een meisje wordt", vervolgt hij. "Want die heeft al twee broertjes. Die denkt: 'Oh nog een meisje erbij, dat zou zo leuk zijn'. En die jongens willen uiteraard gewoon nog een jongetje. Ik dacht ook wel aan een meisje eigenlijk", onthult hij. "Wij hadden ook heel veel meisjesnamen in gedachten. Qua jongensnamen kwamen we er nog niet uit, wat voor ons een teken was dat we dachten: 'nou een meisje'.

Maar toen de echoscopist met het apparaat over de buik van Lieke heenging, zei ze opeens: "Nou, een klein, tenger baby'tje, dit en dat. Ik dacht: 'Nou, dat wordt een meisje'." Maar of dat ook écht zo is? Wietze laat dan een video horen waarin we kunnen luisteren naar de reacties na het knappen van de ballon.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Geslacht

"Blauwe, blauwe, blauwe, blauwe!", horen we de kinderen van het stel roepen. "Blauw! Een jongetje." Waarop Lieke reageert met: "Ja, een jongen! Je krijgt nog een broertje." En hoewel de twee jongens blij zijn met dit heugelijke nieuws, was de dochter van Wietze en Lieke niet zo enthousiast. "Nog één?", horen we haar dan ook zeggen. "We hebben er al zoveel, zei ze", plakt Wietze er nog achteraan. Ha!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld