Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer zesde seizoen Selling Sunset

Oeh!

Het is bijna zover! Deze maand komt het zesde seizoen van Selling Sunset eindelijk uit op Netflix and we can't wait! Inmiddels heeft de streamingdienst ook alvast de trailer gedeeld en die belooft veel goeds.

Zesde seizoen

Vanaf 19 mei kunnen we ons weer allemaal opsluiten in huis, want dan gaat het gloednieuwe seizoen van start. Nadat Chelsea vorig seizoen haar intrede maakte, worden we ook dit seizoen weer getrakteerd op twee nieuwe makelaars bij de Oppenheim Group: Nicole Young en Bre Tiesi. Spannend!

Natuurlijk zijn vertrouwde gezichten van het programma Chrishell StauseHeather El MoussaDavina PotratzEmma HernanAmanza Smith en Mary Fitzgerald er ook weer bij. Na het geld-schandaal met een klant van Emma, zien we Christine niet meer terugkeren in het programma. Maar dat zal heus niet voor minder drama zorgen!

Aan de trailer te zien kunnen we namelijk weer een hoop juicy momenten verwachten in het nieuwe seizoen.

Zevende seizoen

Ook de opnames voor het zevende seizoen van Selling Sunset zijn op dit moment alweer in volle gang. Een aantal oude vertrouwde castleden zijn hierbij aanwezig, maar Heather schittert in afwezigheid. Waarom is de realtor niet bij de opnames? Ze is niet gevraagd, zo vertelde ze onlangs aan E!News. “Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd”, geeft ze toe. “Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is.”

Eerder maakte Maya al bekend dat we haar niet gaan terugzien in het nieuwe seizoen van de populaire serie. “Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren”, bevestigde de makelaar eerder al aan Page Six. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.”

Voorlopig hebben we dus eerst nog een zesde seizoen vol glitter, glamour en drama tegoed. Iets om naar uit te kijken!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix

Lifestyle
  • Selling Sunset: Season 5. (L-R) Chrishell Stause, Vanessa Villela, Emma Hernan, Mary Fitzgerald, Heather Rae Young, Amanza Smith, Davina Potratz and Maya Vander and in episode 8 of Selling Sunset: Season 5. Cr. Courtesy Of Netflix © 2022