Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Annebel onthult welk opmerkelijke verzoek René van Louisa en Michella kreeg

Ook vertelt Annebel over alle drama na Echte Meisjes in de Jungle.

Nederlandse premiere Creed 3

Het is inmiddels alweer even geleden sinds we Annebel op de buis zagen in Echte Meisjes in de Jungle. Na het programma kreeg de blondine een stortvloed aan positieve én negatieve reacties over zich heen. In Realitea vertelt ze over alle media-aandacht en hoe het nu tussen haar en Michella en Louisa gaat.

Ruzie

"Wat in de jungle is gebeurd, vind ik allemaal wel prima", vertelt Annebel wanneer presentator Fawry haar vraagt hoe ze nu terugkijkt op alle drama. "Ik heb me erbij neergelegd en ik ga me er niet meer druk om maken. Ik ben verdergegaan met mijn leven. Heb leuke dingen op mijn pad, dus ik maak me er totaal niet meer druk om."

Verzoek

In de jungle kreeg Annebel het vooral aan de stok met Louisa en Michella, die nu hun tv-carrière gaan voortzetten in een eigen programma. Annebel vindt het leuk voor ze, maar is niet van plan te gaan kijken. Fawry probeert nog bemiddelaar te spelen en te vragen of de realityster open staat om nog een keer met Michella en Louisa in gesprek te gaan over alle ophef, maar dat vindt Annebel geen goed plan. "Het is gebeurd, ik ga verder met mijn leven. Ik heb geen behoefte om te praten."

Wel onthult Annebel dat haar lover René onlangs een berichtje kreeg van Louisa. "Hey Reneetje, wil je met je mooie spierballen in de videoclip, kun je Michella optillen." Louisa vroeg dus of René in de muziekclip van Michella's nieuwste nummer wilde spelen, maar dat viel niet echt in goede aarde bij Annebel. "Waarom zou je mijn vriend een bericht sturen? Alsof hij niet heeft meegekregen hoe zij tegen mij hebben gedaan." René heeft uiteindelijk niet gereageerd op het verzoekje. Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 28-02-2023, Pathe ArenA, Amsterdam, NLD. Nederlandse premiere Creed 3. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers