Annebel Visscher lanceert eigen training: ‘Focus op de booty’

En de realityster deelt ook haar eigen transformatie!

Na haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave en Echte Meisjes in de Jungle, gooit Annebel Visscher het nu over een heel andere boeg. De fitgirl wil alle ins en outs over haar gezonde levensstijl delen en heeft daarom haar eigen booty program gelanceerd! Aan Grazia vertelt ze er alles over.

Meer dan een trainingsschema

Annebel is een echte fitgirl en daarom vaak in de sportschool te vinden. Nadat ze hier talloze vragen over kreeg, besloot ze een eigen programma te lanceren – met focus op de billen. “Het is een online cursus met een trainingsschema van een aantal dagen, met focus op de benen en de booty“, vertelt Annebel over haar programma. “De rest, zoals het bovenlichaam, moet je zelf invullen.” Het is echter niet alleen een ‘simpel trainingsschema’. Zo heeft Annebel alle oefeningen gefilmd en uitgelegd, zitten er losse video’s in over voeding, tips over supplementen en nog veel meer. “Zo is het niet alleen een trainingsschema, maar kunnen mensen ook een gezonde relatie met voeding creëren.”

Van ver gekomen

“Ik ben best wel van ver gekomen”, vertelt Annebel over haar drive om dit programma te ontwikkelen. “Ik ben zes of zeven jaar geleden begonnen met trainen en ik weet gewoon hoe moeilijk het is en hoe hard werken het is om het lichaam te krijgen wat je wilt.” Maar dat is niet de enige reden. “Het internet staat vol met dingen waarvan je niet weet of ze waar zijn. Mensen weten niet hoe te beginnen of durven niet naar de gym”, legt ze uit. “Ik wil mensen helpen om de stap te zetten en zelfverzekerder te worden, lekkerder in hun vel te zitten en natuurlijk met focus op de booty.” En ja, ook mannen kunnen meedoen!

Hier kun je alle informatie vinden over Annebel haar Booty Program. 

Before and after

Annebel heeft zelf ook een behoorlijke transformatie ondergaan de afgelopen jaren. Zo deelt ze een aantal before-foto’s, van de tijd dat ze nog niet dagelijks in de sportschool te vinden was.

Annebel
Beeld: privébeeld Annebel Visscher

“Dit was ik vroeger, voordat ik begon met trainen”, vertelt Annebel over bovenstaande foto’s. “Op de eerste foto links was ik op m’n zwaarst. Ik woog toen rond de 80/85 kilo en dat voelde echt niet goed”, blikt ze terug. “Toen leerde ik René kennen en ben ik gaan sporten en gezond gaan leven.”

Annebel
Beeld: privébeeld Annebel Visscher

Over bovenstaande foto zegt Annebel: “Toen was ik best wel veel afgevallen, maar had ik nog geen getraind lichaam.” Well, daar is inmiddels verandering in gekomen!

Annebel
Beeld: VizualsbyAJ

“En dit is nu, na een aantal jaren goed trainen en een gezonde leefstijl hanteren”, vertelt ze trots over de after.

Passie

En voor wie denkt dat Annebel alleen maar naar de sportschool gaat en op wortelen en sla leeft… Think again! “Ik hou ook van lekker uit eten gaan en dat moet ook kunnen”, zegt de realityster, nuchter als ze is. “Het moet leuk blijven.” En zo is het! 

Beeld: privébeeld Annebel Visscher en VizualsbyAJ

Laatste nieuws