Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BeReal komt met functie waarbij je ook celebs kunt zien

Hoe leuk is dat!

Givenchy - Paris Streetstyle Fall Winter 2023

We kennen BeReal allemaal als hét nieuwe socialmediaplatform van dit moment. Het werd vorig jaar in een klap razend populair. Dit kwam met name doordat de app – de naam zegt het al – ‘real’ is. Zo krijg je elke dag een melding van BeReal en heb je maar twee minuten per dag om een goede foto te posten. En hoewel het al leuk genoeg is om de kiekjes van je vrienden te zien, kun je binnenkort ook de BeReals van bekende mensen zien!

Hype

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de BeReal-hype gemist hebben, we praten je graag even bij. BeReal is een app waarop je al je vrienden kunt toevoegen. Een keer per dag krijg je een melding en dan heb je twee minuten de tijd om een foto te maken van wat je op dat moment aan het doen bent. De app maakt dan zowel een foto van je back– als front camera. En tja, misschien lig je negen van de tien keer gewoon op de bank een serie te kijken of ben je aan het werk, real is het zeker. Daarna kun je van al je vrienden zien wat zij op dat moment doen. We like! 

Nieuwe functies

BeReal heeft de afgelopen week niet stilgezeten want er werden een aantal nieuwe features aan de app toegevoegd. Zo is het vanaf nu mogelijk om meerdere BeReals op een dag te posten, mits je de eerste foto binnen de twee minuten hebt geplaatst. Daarnaast kun je nu ook muziek toevoegen aan je foto.

Binnenkort komt daar nóg een nieuwe functie bij, namelijk 'RealPeople'. Deze nieuwe feature wordt door de app omschreven als ‘gecureerde sectie die interessante en intrigerende mensen in staat stelt hun BeReal te delen met de hele gemeenschap’. Met andere woorden: je kunt binnenkort celebrities op je BeReal gaan zien. Dat betekent misschien dus wel dat jij een RealMoji kun achterlaten op de BeReal van Justin Bieber. Oeh la la!

De functie is nu nog alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar zal ook snel in ons land te gebruiken zijn.

Bron: TAGMAG | Beeld: NL Beeld

Lifestyle
  • Givenchy - People On Street for Streetstyle during Paris Fashion Week 2023 for Fall Winter Fashion Show. People Streetstyle, Fashion, Style, Trend, Look, Outfit, Street, Woman, fashion week 2023 Women, Credit:www.fashionpps.com / Avalon