Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabrizio Tzinaridis over belangrijkste les Special Forces VIPS-deelname

'Wees liever voor jezelf'

Fabrizio Tzinaridis is een van de deelnemers die meedoet aan het derde seizoen van Special Forces Vips. Meedoen aan dit programma is loodzwaar, maar geeft de kandidaten vaak wel veel inzichten. In een Instagram Q&A vertelt Fabrizio dan ook wat een van de belangrijkste lessen is die hij leerde door zijn deelname aan het programma.

Q&A

Fabrizio hield onlangs weer een vragenrondje op Instagram. Aangezien hij momenteel te zien is in Special Forces Vips kreeg hij veel vragen over zijn deelname. Zijn followers waren onder meer benieuwd naar wat de grootste les is uit programma is.

Dag 2

In zijn stories vertelt Fabrizio dat dag twee voor hem heel belangrijk was. De vraag van de staf 'Met wie vecht je dan precies in je hoofd', was die dag voor hem heel waardevol.

"Ik heb voor zover ik me kan herinneren nog nooit een paniekaanval gehad", begint hij. "Nou, daar was-ie dan. Ik sloeg op tilt en werd overladen door vermoeidheid en emotie. Maar vooral teleurstelling. Ik ben al jaren zo hard voor mezelf: altijd maar streven. Constant onder het vergrootglas van de media en mensen thuis. En plots, in dat moment, werd het me te veel."

"Je moet zorgen dat je zelf je allerbeste vriend bent", vervolgt hij. "Want als je ruzie krijgt met jezelf, dan kan je gaan waar je wil, maar je neemt dat altijd mee."

Les

Door deze ervaring zijn er dan ook een paar punten die voor hem heel belangrijk zijn. "Ik kan veel meer dan ik dacht dat ik kon", en "Wees lief voor jezelf", vertelt hij daar dan ook over. En daar sluiten wij ons bij aan!

Beeld: Videoland (Shotbysud)