Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Lidl verkoopt een dupe van Rituals-doucheschuim

Wil je proberen!

Happy young woman applying shower gel on her body using loofah sponge while taking shower

We zijn dol op de producten van Rituals en verwennen onszelf het liefst iedere maand met een van de producten. Toch kan een doucheschuim van het merk soms al aardig in de prijzen oplopen. Maarre, Lidl verkoopt nu een dupe van onze favoriete doucheschuim voor maar 3 euro!

Rituals

Een verzorgingsproduct is een fijne manier om jezelf te verwennen. Zo zijn de producten van Rituals enorm populair. Deze producten zijn op eeuwenoude geuren en rituelen uit het oosten geïnspireerd. Met Rituals kun je écht even ontsnappen uit het drukke dagelijkse leven en heerlijk ontspannen. Zo zijn er diverse soorten pakketten met douchegel, bodylotion, handcrème en nog veel meer producten. Fijn om je lichaam te verzorgen, te reinigen en te hydrateren. Er is alleen één klein dingetje... een douchegel van het geliefde merk kost al snel tien euro. Maar dat hoeft nu dus niet meer!

@jennifermertens_ Run! #lidl#rituals#dupe#douche#verzorging#voorjou#vjp#foryou ♬ origineel geluid - Jennifermertens

Dupe van de Lidl

De witte sakura-lijn is een onwijs populaire keuze onder de Rituals-fanaten. De heerlijke geur van kersenbloem is bij veel mensen een echte favoriet.  Lidl verkoopt nu dus een doucheschuim dupe van de heerlijke Rituals lijn sakura. Enne, hij kost maar drie euro – en ruikt precies hetzelfde! Het product heet Cien Spa moments met de geur rosé blossom en ging viral op TikTok omdat de doucheschuim en bodycrème exact hetzelfde ruiken als die van Rituals. Proberen maar!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe stock, TikTok

Beauty
  • Happy young woman applying shower gel on her body using loofah sponge while taking shower. Spa and body care concept