Hebben: deze goedkope mascara gaat viral op TikTok

Eerlijk is eerlijk: het resultaat is verbluffend.

We love een goede make-uplook. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan onze favoriete merken en producten. Eén van de items die niet mag ontbreken in je stash is een mooie mascara. Op TikTok gaat nu een variant viral die extreem goed zijn werk lijkt te doen, en ook nog eens een héél fijn prijsje heeft.

Mascara

Mascara is toch wel hét onmisbare make-upproduct van veel vrouwen. Als je maquillage er eenmaal flawless op zit, wil je dat de finishing touch genaamd mascara je look helemaal afmaakt. We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Toch hoeft een goed product niet per definitie duur te zijn. Dat bewijst TikTok maar weer eens.

TikTok viral

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Er is één specifiek product waar ze nu massaal voor naar de winkel rennen. Er gaan namelijk video’s viral waarin verschillende gebruikers een bepaalde mascara uitproberen en laaiend enthousiast zijn. Oordeel zelf!

@jindaouis

Mascara Tutorial 💓. Das ist für mich die beste Mascara Essence- I love extrem 🤌🏻✨ #foryou #foryoupage #fy #fyp #fypシ

♬ Flowers – Miley Cyrus

@rabia.sikander Inrate this a 8.5/10!! The formula is thick so it can get clumpy! #mascarahacks #mascarareview #mascararoutine #longlashes #lashtutorial #makeuotutorial #drugstoremakeupreview #essencecosmetics #essencemascara #iloveextrememascara ♬ Hold Me Closer – Elton John & Britney Spears

Aan het begin zien we nog een bescheiden paar wimpertjes die amper opvallen, maar zodra het eerste laagje mascara erop komt, beginnen ze er steeds meer uit te springen. Het gaat allemaal om de I Love Extreme mascara van Essence. De tag ‘Essence Mascara’ heeft tot nu toe meer dan 2,9 miljard views op het platform. Wow! Dit komt doordat veel gebruikers op TikTok laten zien welk resultaat de mascara hun geeft. Het beste van alles? Je scoort ‘m voor nog geen drie euro!

Bron: Beautify | Beeld: Pexels

Laatste nieuws