Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jutta Leerdam over Jake Paul: 'Dacht dat hij arrogant was'

'Maar toen kwam ik erachter dat je zo'n lieverd bent'

Koning opent Koningsspelen in Deventer

Begin deze maand maakten Jutta Leerdam en Jake Paul bekend dat ze happily in love zijn. Inmiddels is Jutta weer terug in Nederland, maar voordat ze vertrok heeft ze nog samen met Jake en interview opgenomen. Enne, daarin doen de twee een boekje open over hun relatie.

Relatie

De afgelopen weken draaide de geruchtenmolen rondom Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul overuren. De twee werden meerdere keren samen gespot, maar een bevestiging van hun relatie bleef uit. Tot begin deze maand, toen ze op Instagram samen een foto posten. Jutta deelde een paar romantische kiekjes van haar en Jake. “That’s it“, schreef ze in de caption.

Arrogant

Gisteren plaatste Jake Paul een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij en Jutta lekker met elkaar babbelden over hun relatie. Zo zegt Jutta in de video bijvoorbeeld dat ze vindt dat Jake in het echt heel anders is dan op camera. "Je bent meer ontspannen en je bent lief en oprecht, kwetsbaarder en open. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien."

Volgens de schaatser hebben veel mensen de indruk dat Jake arrogant is. "Ik had hetzelfde. Toen we elkaar begonnen te volgen dachten mensen dat we aan het daten waren. Het was een heel ding en ik antwoordde toen dat ik dat nooit zou doen. Maar toen kwam ik erachter dat je zo'n lieverd bent. Je bent gewoon zo oprecht en nuchter."

Hoewel Jake en Jutta in eerste instantie hun best hebben gedaan om hun relatie geheim te houden, kwam de paparazzi er toch achter. Nu zijn de twee dus out in the open en happy together. Jake noemt Jutta "lief, zorgzaam, oprecht en liefdevol". "Wat onze grootste uitdaging zal worden? Dat iedereen me zal haten omdat ik met haar date." Aahw!

Bron: NU.nl | Beeld: YouTube, NL Beeld

Showbizz
  • DEVENTER, 21-04-2023, De Scheg Koning Willem Alexander geeft het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen in sportcentrum De Scheg in Deventer. Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Jutta Leerdam King Willem Alexander gives the go-ahead for the national opening of the King's Games in sports center De Scheg in Deventer.